آخرین خبرجمله معنادار ترانه علیدوستی در وداع با پدرش
1بازدید

بیماری قلبی، بزرگترین قاتل مردمِ دنیا

نتایج یک مطالعه حاکیست در سال 2013 بیماری قلبی و سکته مغزی به ترتیب نخستین و دومین عامل مرگ و میر انسان‌ها در سراسر جهان بوده است.

به گزارش ایسنا، بررسی انجمن قلب آمریکا نشان می‌دهد در حالی که 31 درصد تمامی مرگ و میرها از بیماری‌های قلبی – عروقی ناشی شده‌اند و 80 درصد آن‌ها در کشورهایی با درآمد پایین و متوسط رخ داده، سکته مغزی 11.8 درصد تمامی موارد فوتی‌ها را در سال 2013 شامل شده است.

به گفته کارشناسان به رغم آنکه در کاهش تعداد مرگ و میرهای ناشی از بیماری قلبی و سکته مغزی پیشرفت‌هایی بدست آمده اما این رقم همچنان بالاست.

در جدیدترین بررسی انجمن قلب آمریکا آمده است: در سال 2013 از بین هر سه مورد فوتی در آمریکا یک نفر به دلیل بیماری قلبی، سکته مغزی و دیگر بیماری‌های قلبی – عروقی جان خود را از دست داده‌ است.

«دیوید سیسکوویک» از آکادمی پزشکی نیویورک نیز اظهار کرد که بیماری قلبی – عروقی نه تنها عامل نخست مرگ و میر در آمریکا بلکه در سراسر جهان است. همچنین فشار خون بالا، چاقی و دیابت هم بیماری‌های شایع و فراگیر در جهان هستند.

پزشکان آمریکایی با اشاره به فاکتورها و رفتارهای مطلوب برای برخورداری از سیستم قلبی – عروقی سالم اظهار داشتند: عدم استعمال مواد دخانی، داشت فعالیت‌های جسمی، برخورداری از رژیم غذایی سالم، مناسب بودن وزن، کنترل کلسترول، فشار خون و قند خون از جمله عوامل موثر در کاهش این بیماری‌ها به حساب می‌آیند.

به گزارش خلیج تایمز، پزشکان معتقدند با حفظ سلامت سیستم قلبی – عروقی از طریق سبک زندگی مناسب و شناخت و درمان فاکتورهای خطرزا از قبیل فشار خون بالا، دیابت، بالا بودن کلسترول و استعمال سیگار می‌توان سلامت قلب را تضمین کرد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.