آخرین خبرادعاهای ونس درباره ایران در آستانه انتخابات آمریکا
1بازدید

حمله مهاجمان احتمالا ایرانی به سد نیویورک

یک روزنامه آمریکایی مدعی شد مهاجمان احتمالا ایرانی در حمله سایبری در سال 2013، به مرکز مدیریت یک سد در نزدیکی شهر نیویورک نفوذ کردند. 

به گزارش عصرایران، به نوشته روزنامه آمریکایی وال استریت ژورنال، این حمله سایبری، آسیبی برجای نگذاشت اما نشان داد مهاجمان می توانستند با نفوذ در مرکز مدیریت سد، نیویورک را غرق کنند.

این سد تنها 20 مایل (32 کیلومتر) با نیویورک فاصله دارد. این گزارش درباره حمله سایبری به نقل از یک مقام سابق آمریکا منتشر شده است.

مقامات آمریکایی می گویند ایران در زمینه جنگ الکترونیک از امکانات بزرگی برخوردار است.

مهاجمان به شبکه های مدیریتی سد ایالت نیویورک همان افرادی هستند که به 3 شرکت مالی در آمریکا نیز حمله کرده بودند. 

"پل روزینبرگ" حاکم منطقه "رای بروک" که این سد در آن قرار دارد در این باره گفت: این حمله نشان می دهد آنها از همه چیز اطلاع دارند. آیا این تمرینی قبل از نمایش بزرگ است؟ این موضوع من را درباره ایمنی زیرساخت های آمریکا نگران می کند.

بازرسان معتقدند مهاجمان سایبری به مرکز مدیریت سد تلاش کردند بدانند تا چه جایی می توانند نفوذ کنند.    

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.