آخرین خبریک نفتکش متخلف در شرق تنگه هرمز سوخت
3بازدید

بررسی حمله یک نشریه به مولاوردی

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی از رسیدگی به تخلف یکی از نشریات به دلیل توهین به معاون امور زنان رئیس جمهور و احتمال لغو پروانه این هفته نامه خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، علی جنتی عصر دوشنبه در بدو ورود به بندرعباس در جمع خبرنگاران در فرودگاه بین المللی این بندر هدف از سفر خود به هرمزگان را دیدار با مردم این استان در سالروز ولادت پیامبر گرامی اسلام (ص) و امام جعفر صادق (ع) عنوان کرد و افزود: با توجه به فرارسیدن هفته وحدت و اینکه در استان هرمزگان اهل سنت و تشیع در کنار یکدیگر زندگی می کنند برای دیدار با مردم و نخبگان به این استان سفر کردیم.

وی در ادامه در پاسخ به سوالی در خصوص انتشار مطلب توهین آمیز به معاون امور زنان رئیس جمهوری در یکی از هفته نامه ها و اقدامات وزارت ارشاد در این خصوص، بیان داشت: این موضوع قرار است در جلسه آینده هیئت نظارت بر مطبوعات مورد بررسی و رسیدگی قرار گیرد.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی ادامه داد: این هفته نامه تا کنون سه بار با تصمیم هیئت نظارت بر مطبوعات به دلیل تخلفات توقیف شده و با توجه به این مسئله امکان دارد در جلسه آینده، این هفته نامه به دلیل این تخلفات با تصمیم هیئت نظارت بر مطبوعات لغو پروانه شود.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.