آخرین خبرجهش شاخص کل بورس پس از ۳ روز افت متوالی/ ۴.۵ همت پول حقیقی به بازار برگشت
2بازدید

اعتراض دادستانی هم به حکم دادگاه مرتضوی

دادستانی هم به رای اخیر دادگاه در این پرونده اعتراض کرده و این اعتراض به همراه اعتراض ما به دیوان عالی کشور ارجاع گردیده است.

 به گزارش خبرگزاری برنا عبدالحسین روح الامینی ،پدر محسن روح الامینی یکی از کشته شدگان کهریزک در گفتگو با خبرنگار این خبرگزاری در باره پرونده کهریزک و شکایتش از مرتضوی گفت : پرونده شکایت ما ادامه دارد و ما اعتراض خود را به دیوان عالی کشور ارسال کرده ایم  و این اعتراض هم به دستگاه قضائی منتقل شده وپرونده قطعا دوباره بررسی خواهد شد.

وی در ادامه افزود : دادستانی هم به رای اخیر دادگاه  در این پرونده اعتراض کرده و این اعتراض به همراه اعتراض ما به دیوان عالی کشور ارجاع گردیده است.

روح الامینی درباره حاشیه های خروج سعید مرتضوی از کشور و ممنوع الخروج بودن یا نبودنش هم گفت: در مراحل قبلی این پرونده ایشان ممنوع الخروج بوده و اجازه خروج از کشور هم نداشته است اما در مراحل جدید اطلاع ندارم که دادگاه وی را ممنوع الخروج کرده است یا خیر.

وی در پایان تاکید کرد: با استفاده از راهکارهای قانونی تا آخر پیگیر این پرونده و احقاق حق خود و دیگر آسیب دیدگان خواهد بود.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.