آخرین خبرخلاصه بازی تراکتور 2 - نفتچی ازبکستان 2
3بازدید

دفتر کروبی در سعدآباد پس گرفته می شود

پیش از این نیز محل کار میرحسین موسوی در مجموعه ریاست جمهوری در خیابان پاستور تهران با حکم مدیر کل پشتیبانی و خدمات نهاد ریاست جمهوری تخلیه و تحویل اداره اموال این نهاد شد.

بعد از تخلیه دفتر میر حسین موسوی در مجموعه ریاست جمهوری، دفتر مهدی کروبی در سعد آباد نیز قرار است به زودی تخلیه شود.



سایت فردا نوشت:

فشار به مهدی کروبی برای تخلیه دفتر کارش در مجموعه سعد آباد تهران افزایش یافته است.

بر این اساس از کروبی خواسته شده تا هرچه سریعتر نسبت به تخلیه دفترخود اقدام کند.

این دفتر در خیابان آیت الله ملکی تهران قرار دارد از ابتدای انقلاب و با مجوز حضرت امام خمینی به کروبی واگذار شده و مهدی کروبی سالها است که جلسات و ملاقاتهای خود را درمحل این دفتر برگزار می کند.

پیش از این نیز محل کار میرحسین موسوی در مجموعه ریاست جمهوری در خیابان پاستور تهران با حکم مدیر کل پشتیبانی و خدمات نهاد ریاست جمهوری تخلیه و تحویل اداره اموال این نهاد شد.

میرحسین موسوی بعد از پایان دوران نخست وزیری از این مکان به عنوان دفتر استفاده می کرد. همچنین گفته می شود تلاش هایی برای خارج ساختن فرهنگستان هنر از دست میر حسین موسوی انجام می شود

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.