تسلط ارتش سوریه بر «جبل المران»

ارتش سوریه پس از درگیری چند روزه با عناصر تروریستی موفق شد بر منطقه «جبل المران» در جنوب غربی منطقه «ربیعه» واقع در ریف شمالی لاذقیه مسلط شود.
کد خبر: ۵۶۲۹۱۹
|
۰۳ بهمن ۱۳۹۴ - ۱۸:۵۲ 23 January 2016
|
5593 بازدید
ارتش سوریه پس از درگیری چند روزه با عناصر تروریستی موفق شد بر منطقه «جبل المران» در جنوب غربی منطقه «ربیعه» واقع در ریف شمالی لاذقیه مسلط شود.

به گزارش فارس، ارتش سوریه به کمک نیروهای متحد خود از سمت شهرک «السکریه» به طرف شهرک «ربیعه» واقع در ریف شمالی لاذقیه در حال پیشروی است.

نیروهای ارتش سوریه با کمک نیروهای مقاومت موفق شدند منطقه «جبل المران» واقع در جنوب غربی منطقه ربیعه در ریف شمالی لاذقیه را بازپس بگیرند و در پی آن تعدادی از تروریست ها کشته شدند.

شبکه المنار به نقل از منابع آگاه گزارش داد که درگیری نیروهای ارتش با عناصر تروریستی در ریف شمالی لاذقیه ادامه دارد و تاکنون پیشروی خوبی داشته‎اند.

ارتش سوریه هفته گذشته موفق شدند در ریف شمالی «اللاذقیه» کنترل مناطق «تله» و سد «برادون»، «جبل السوده» و روستاهای «السوده» و «الریحانیه» را به دست بگیرد.
اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # ترامپ # ایران و آمریکا # نیمه شعبان # قیمت طلا
الی گشت