آخرین خبرعکس: پنجره‌ای به گذشته؛ شهید لاریجانی در کنار سرلشگر محسن رضایی
3بازدید

جمع‌بندی بودجه ۹۵ در کمیسیون‌ها تا پایان هفته

عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس گفت: امروز رئیس سازمان مدیریت در کمیسیون حاضر شده تا با بررسی لایحه برنامه ششم از آن دفاع کند.

جعفر قادری در مورد وضعیت بررسی لایحه بودجه سال 95 کشور، اظهار داشت: طبق آیین‌نامه داخلی مجلس، نمایندگان و همه کمیسیون‌ها تا پایان هفته فرصت دارند، این لایحه را بررسی و پیشنهاد خود را به کمیسیون تلفیق ارائه دهند.

به گزارش خانه ملت؛ عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس گفت: در حال حاضر دو کمیسیون تلفیق برنامه ششم توسعه و نیز بودجه 95، تشکیل شده و هر کدام به‌صورت مجزا این دو لایحه را بررسی می‌کنند.

این نماینده مجلس عنوان کرد: احتمال دارد تا پایان سال جاری، لایحه بودجه سال آینده تا پایان امسال در کمیسیون تلفیق به تصویب برسد و بررسی آن در صحن مجلس به سال آینده موکول شود.

وی در مورد برنامه ششم نیز تصریح کرد: موضوع ارجاع لایحه برنامه ششم توسعه به دولت، هنوز نهایی نشده و مجلس تصمیمی برای این کار نگرفته است، فقط اینکه قطعاً تصویب آن به سال آینده موکول خواهد شد.

به گزارش فارس؛ قادری در مورد دستور کار عصر امروز کمیسیون برنامه و بودجه مجلس نیز بیان داشت: رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی کشور در حضور اعضای این کمیسیون به تشریح وضعیت لایحه برنامه ششم پرداخته و از آن دفاع می‌کند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.