آخرین خبرخلاصه بازی تراکتور 2 - نفتچی ازبکستان 2
1بازدید

دستگيري سارقي كه مادرش جراح قلب بود

پسر جواني كه مرتكب ١٥٠ سرقت لوازم داخل خودرو شده بود در بازجويي‌ها مدعي شد مادرش جراح قلب و پدرش سرهنگ نظامي است.

به گزارش اعتماد، متهم ٣١ ساله در مورد علت دستگيري‌اش به بازپرس پرونده گفت: بعد از آخرين باري كه دستگير شدم در زندان با سه نفر از همدستانم تصميم به سرقت لوازم داخل خودرو گرفتيم، بعد از آزادي شب‌ها با پرسه‌زني در محلات خلوت لوازم با ارزش خودروها را سرقت مي‌كرديم.

 در سه ماه گذشته با همدستي دو دوستم ١٥٠ سرقت لوازم داخل خودرو انجام داديم بعد از هر سرقت اموال را به مال خري در جنوب تهران مي‌فروختيم. در اين مدت از طريق سرقت چهار ميليون تومان به جيب زدم كه بيشتر آن خرج مواد شد.

 او به قاضي گفت مادر من يكي از جراحان بنام قلب تهران است و پدرم نيز نظامي است اما من از بچگي در تنهايي بزرگ شدم و هيچ كدام از آنها نظارتي روي تربيت من نداشتند، در اين مدت نيز بيشتر در خيابان و كوچه مي‌خوابيدم، پدر و مادرم چند سالي است كه به ديدن من نمي‌آيند و مي‌گويند ما پسري به نام مهرداد نداريم.

با اعترافات متهم
٣١ ساله او با دستور علي وسيله ايزد موسي، بازپرس شعبه پنجم سرقت براي تحقيقات بيشتر و شناسايي دو همدست فراري‌اش بازداشت شد و در اختيار كارآگاهان پليس آگاهي قرار گرفت.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.