آخرین خبرخلاصه بازی تراکتور 2 - نفتچی ازبکستان 2
3بازدید

جنایت جدید گروه تروریستی داعش در رمادی

فرمانده عملیات الانبار از جنایت جدید گروه تروریستی داعش در به قتل رساندن شمار زیادی از شهروندان عراقی در شهر رمادی مرکز استان غربی الانبار خبر داد.

فرمانده عملیات الانبار از جنایت جدید گروه تروریستی داعش در به قتل رساندن شمار زیادی از شهروندان عراقی در شهر رمادی مرکز استان غربی الانبار خبر داد.

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان، سرلشگر ستاد " اسماعیل المحلاوی " فرمانده عملیات الانبار روز یکشنبه گفت عناصر داعش شماری غیرنظامی از جمله تعدادی زن و کودک را در منطقه " جوبیه " در شرق رمادی با شلیک گلوله به قتل رساندند.
 
پایگاه عراقی السومریه به نقل از المحلاوی گزارش داد " این شهروندان درپی تلاش برای نجات از دست عناصر داعش و به بهانه همکاری نکردن با این گروه به قتل رسیدند ".
 
نیروهای امنیتی عراق توانستند منطقه " السجاریه " در شرق رمادی را از اشغال داعش خارج کرده و تحت کنترل خود درآورند؛ دراین حال، این نیروها به آزادسازی مناطق " جوبیه " و " حصیبه " به عنوان آخرین مقرهای داعش در شرق رمادی ادامه می دهند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.