آخرین خبردستور مهم پزشکیان به استانداران درباره مدیریت مصرف انرژی
3بازدید
۰

وزیر ارشاد: اکران برخی فیلم‌ها به مصلحت نیست

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در مورد عدم اکران برخی فیلم‌ها، اظهار کرد: تعدادی از فیلم‌ها وجود دارند که در مجموع به مصلحت دیده شده که پخش نشوند.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در مورد عدم اکران برخی فیلم‌ها، اظهار کرد: تعدادی از فیلم‌ها وجود دارند که در مجموع به مصلحت دیده شده که پخش نشوند.

علی جنتی در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به برخی فیلم‌هایی که تاکنون مجوز اکران نگرفته‌اند، اظهار کرد: تعدادی از فیلم‌ها وجود دارند که در مجموع به مصلحت دیده شده که پخش نشوند.

وی که در حاشیه جلسه هیات دولت سخن می‌گفت،خاطرنشان کرد: برخی از آنها به مسائل سال 88 برمی‌خورد که بسیار نیز صریح بوده‌اند و ما جلوی آنها را گرفته‌ایم. همچنین برخی از فیلم‌های دیگری نیز ساخته شده‌اند که در آنها از جمله مواردی از بدآموزی‌ وجود دارد که قابل اصلاح نیز نیست که ما در وزارت ارشاد آنها را نیز نگه داشتیم.

جنتی با تأکید بر اینکه تا جایی که امکان دارد فیلم‌هایی که از اکران آنها جلوگیری شده است را اصلاح می‌کنیم، گفت: حتی برخی از فیلم‌هایی که تا الان نیز اکران شده است با حدود 30 الی 40 مورد اصلاحی به اکران درآمده که با این وجود فروش خوبی داشته‌اند اما برخی موارد وجود دارد که دیگر امکان اصلاح آن وجود ندارد و ماهیت آنها به گونه‌ای است که اصلاح نمی‌شوند بنابراین مجبوریم آنها را نگه داریم.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.