آخرین خبرچرخش تاریخی رأی‌دهندگان آمریکایی!
4بازدید

ایتالیا در ۳ شهر ایران نیروگاه خورشیدی می‌سازد

بر اساس مذاکراتی که بین مدیران سازمان انرژی های نوی ایران و مدیران شرکت ایتالیایی FINERGY صورت گرفته، قرار بر این شد تا ۳ پروژه خورشیدی به مجموع ظرفیت ۱۰ مگاوات در شهرهای کرمان، یزد و شیراز با سرمایه گذاری این شرکت احداث شود.

به گزارش تسنیم، مدیران شرکت ایتالیایی FINERGY در سفری به تهران در جلسه ای با حضور مدیران وزارت نیرو و مدیران سازمان انرژی های نوی ایران شرکت کردند.

در این جلسه، توضیحاتی در خصوص نحوه سرمایه گذاری و اخذ مجوزهای مورد نیاز و چگونگی مراحل ثبت نام از سوی مدیران سازمان انرژی های نوی ایران ارائه شد و پس از آن، مدیران شرکت FINERGY برای سرمایه گذاری در بخش انرژی های تجدیدپذیر ایران اعلام آمادگی کردند.

بر اساس مذاکراتی که بین مدیران سازمان انرژی های نوی ایران و مدیران این شرکت ایتالیایی صورت گرفته، قرار بر این شد تا 3 پروژه خورشیدی به مجموع ظرفیت 10 مگاوات در شهرهای کرمان، یزد و شیراز با سرمایه گذاری شرکت FINERGY احداث شود.

همچنین مذاکرات برای استفاده از تجربیات این شرکت ایتالیایی در حوزه زیست توده و در بخش تکنولوژی پلاسما ادامه دارد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.