ستاد عملیات مشترک عراق:

آمریکا در عملیات آزاد سازی جنوب سامراء نقشی ندارد

ستاد عملیات مشترک عراق اعلام کرد آمریکا در عملیات ازاد سازی جنوب سامراء نقشی ندارد.
کد خبر: ۵۷۲۰۲۶
|
۱۲ اسفند ۱۳۹۴ - ۱۸:۲۴ 02 March 2016
|
4063 بازدید
ستاد عملیات مشترک عراق اعلام کرد آمریکا در عملیات ازاد سازی جنوب سامراء نقشی ندارد.

به گزارش صدا و سیما ،سرتیپ یحیی الزبیدی ، سخنگوی ستاد عملیات مشترک عراق در مصاحبه با خبرگزاری صدا و سیما در بغداد با تاکید بر اینکه در عملیات جنوب سامراء امریکا و متحدانش نقشی ندارند افزود : به زودی مناطق جنوب سامراء و غرب الانبار از وجود تکفیری ها پاکسازی خواهد شد.

این مقام نظامی عراقی افزود : در دو روز گذشته بیش از صد و پنجاه خانواده که در محاصره داعش بودند از چنگال تروریست ها نجات یافتند.

فرماندهی نیروهای داوطلب مردمی هم گفت: عملیات آزاد سازی جنوب سامراء از پنج محور و با شرکت هفت گروه از این نیروها ،ارتش ، پلیس و نیروهای ضد شورش عراق آغاز شده و این نیروها تلاش می کنند مناطق الجزیره سامراء ،  شهرهای هیت و الحدیثه در الانبار و صحرای پهناور واقع در حدفاصل پنج استان الانبار ، صلاح الدین ، بغداد ، کرکوک و دیاله را ازاد کنند.

شایان ذکر است عملیات جنوب سامراء از بامداد دیروز اغاز شده است.
اشتراک گذاری
محک پایین متن خبر
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # ترامپ # ایران و آمریکا # قیمت طلا # تعطیلی مدارس # کالابرگ # مهدی تاج # سید حسن نصرالله
الی گشت
آخرین اخبار
نظرسنجی
در جنگ سه ساله اوکراین-روسیه کدام طرف پیروز میدان است؟