آخرین خبرعکس‌های روز جهان: از دریچه تابناک
3بازدید
۰

تهدید انتشار عکس‌های شخصی در اینستاگرام

سه مرد جوان که در پوشش دختران جوان با مردها دوست می‌شدند و با تهدید انتشار عکس‌هایشان در اینستاگرام، از آنها اخاذی می‌کردند دستگیر شدند.

به گزارش فرهیختگان، این افراد که در برخی موارد موفق به گرفتن پول هم از مردان شده بودند عکس‌های شخصی چند نفر از شاکی‌ها را در اینستاگرام منتشر کردند.

اوایل اسفند بود که مردی با حضور در پلیس فتا از دختری به اتهام اخاذی شکایت کرد. با تحقیق از شاکی مشخص شد که او در اینستاگرام با دختری آشنا شده و پس آنکه اعتمادش توسط او جلب شده، عکس‌های خصوصی‌اش را برای او ارسال کرده اما دختر جوان پس از چند روز به دوستی با او پایان داده و با ارسال پیام‌هایی تهدیدش کرده که باید پولی به او بپردازد. زمانی که این تهدید را جدی نگرفته دختر جوان تعدادی از عکس‌های او را در اینستاگرام همراه مطالب غیراخلاقی منتشر کرده است.

همزمان با تشکیل پرونده قضایی، تحقیقات پلیس ادامه داشت تا اینکه افراد دیگری نیز با حضور در پلیس فتا شکایت‌های مشابهی را مطرح کردند.

بررسی‌ها نشان می‌داد همه به یک شیوه به دام افتاده‌اند و حتی برخی از آنها مجبور به پرداخت پول هم شده‌اند. در ادامه این جست‌وجو‌ها، ماموران سرنخ‌هایی به‌دست آوردند که نشان می‌داد سه مرد جوان به این اخاذی‌ها و انتشار تصاویر دست زده‌اند.

علی‌اوسط گرجی‌پور، فرمانده انتظامی شهرستان نور در این باره گفت: «متهمان تحت تعقیب پلیس قرار گرفتند و 20 اسفندماه سه پسر جوان در این رابطه دستگیر شدند. در بازرسی گوشی تلفن همراه متهمان عکس‌های مردان دیگری کشف شد. مجتبی، امیرحسین و مصطفی با انتقال به پلیس فتا بازجویی شده و اعتراف کردند با فعال کردن صفحه‌ای در اینستاگرام با نام و عکس‌های زنانه، پسران جوان را به دام انداخته و با به دست آوردن عکس‌های خصوصی‌شان از آنها اخاذی می‌کردند.»
Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.