آخرین خبرخلاصه بازی تراکتور 2 - نفتچی ازبکستان 2
1بازدید

عضو جبهه‌خلق‌فلسطین خواستار کناره‌گیری عباس

محمود عباس با اظهارات بی وقفه خود در زمینه لزوم تداوم ارتباط با رژیم صهیونیستی و تقویت آن همزمان با انتفاضه قدس که تاکنون باعث شهادت 209 شهروند فلسطینی از جمله تعداد زیادی از زنان و کودکان شده است، احساسات ملت فلسطین را تحریک می‌کند.

یک رهبر جبهه خلق برای آزادی فلسطین از رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین خواست به خاطر تخطی از تمامی اختیارات ملی و به ویژه تصمیم شورای مرکزی سازمان آزادی‌بخش فلسطین در زمینه توقف همکاری‌های امنیتی از سمت خود کناره‌گیری کند.

به گزارش ایسنا به نقل از مرکز اطلاع‌رسانی فلسطین، رباح مهنا، از رهبران جبهه خلق برای آزادی فلسطین گفت: درخواست من از محمود عباس برای کناره‌گیری از سمت خود به چهار دلیل اصلی مطرح می‌شود که مهم‌ترین آن تخطی وی از تصمیم شورای مرکزی ساف به عنوان عالی‌ترین نهاد این سازمان برای برای توقف همکاری امنیتی است.

وی افزود، محمود عباس با اظهارات بی وقفه خود در زمینه لزوم تداوم ارتباط با رژیم صهیونیستی و تقویت آن همزمان با انتفاضه قدس که تاکنون باعث شهادت 209 شهروند فلسطینی از جمله تعداد زیادی از زنان و کودکان شده است، احساسات ملت فلسطین را تحریک می‌کند.

مهنا همچنین به پیام تسلیت عباس به خاطر کشته شدن یکی از افسران ارتش صهیونیستی که در شهر یافا با ضربات چاقو هدف قرار گرفته بود، اشاره کرد و گفت، این اقدام وی یکی از دلایل درخواست از او برای کناره‌گیری از سمتش است.

وی تصریح کرد، محمود عباس نماینده تمام ملت فلسطین است و از همین رو باید بیانگر نظرات و دیدگاه های مختلف تمامی اقشار ملت فلسطین باشد و در تصمیم‌گیری‌ها یک‌جانبه نباشد.

عباس چند روز پیش اعلام کرد که همکاری های امنیتی با رژیم صهیونیستی همچنان ادامه پیدا می کند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.