رفتن به محتوای اصلی
آخرین خبرکشف لاشه یک نهنگ بزرگ در ساحل غربی کیش
1بازدید
۰

گفت وگو

همسرپورحیدری: زمانی که پرسپولیس هشتم بود، گفتم قهرمان می‌شود/نگران استرس منصور هستم

نگرانم که بازی روز جمعه استرس زیادی برای منصور ایجاد کند، چرا که او تحت درمان است.یک روز تصمیم گرفتم داربی را نگاه نکنم به همین دلیل به امامزاده‌ای رفتم تا بعد از پایان بازی از نتیجه باخبر شوم، اما یکی مرا در امامزاده شناخت، کنارم نشست و لحظه به لحظه داربی را برایم گزارش کرد!

همسرپورحیدری: زمانی که پرسپولیس هشتم بود، گفتم قهرمان می‌شود/نگران استرس منصور هستم
فریده شجاعی عضو سابق هیات رئیسه فدراسیون فوتبال، درباره پیش‌بینی‌اش از داربی هشتاد و دوم پایتخت گفت: دوست دارم به خاطر منصور(پورحیدری) استقلال برنده این دیدار باشد.

همسر پیشکسوت اسطوره ای استقلال، گفت: داربی‌ها همیشه برای من و خانواده استرس زا بوده است. منصور هم به شدت طرفدار استقلال است و تحت هر شرایطی حتی زمانی که مریض باشد استقلال را فراموش نمی‌کند. دخترم در خارج از کشور اخبار این تیم را دنبال می‌کند و پسرم هم از طرف دیگر به خاطر پدرش طرفدار استقلال است.

وی افزود: نگرانم که بازی روز جمعه استرس زیادی برای منصور ایجاد کند، چرا که او تحت درمان است. پرسپولیس هفته به هفته بهتر شده، اما استقلال هم 17 هفته صدرنشین بوده بنابراین هر دو تیم خوب هستند و سخت است نتیجه بازی را پیش‌بینی کنیم. فکر می‌کنم هر دو تیم در یک کفه ترازو قرار دارند. اما آرزوی قلبی من این است که استقلال ببرد.

همسرپورحیدری: زمانی که پرسپولیس هشتم بود، گفتم قهرمان می‌شود/نگران استرس منصور هستم

شجاعی در ادامه با اشاره به اینکه 4 تیم بالای جدول لیگ شرایط خوبی دارند، خاطرنشان کرد: زمانی که پرسپولیس هفتم هشتم جدول بود گفتم این تیم قهرمان می‌شود، مربی خوبی هم دارد. البته هر 4 تیم برتر جدول مربیان خوبی دارند. مظلومی، قلعه‌نویی و ویسی هم از مربیان خوب ما هستند.

عضو سابق هیات رئیسه فدراسیون فوتبال درباره خاطراتش از داربی پایتخت، اظهار داشت: بدترین خاطره من زمانی است که استقلال مقابل ملوان شکست خورد و همین اتفاق باعث شد تا پرسپولیس به قهرمانی برسد. در خاطرم هست یک روز تصمیم گرفتم داربی را نگاه نکنم به همین دلیل به امامزاده‌ای رفتم تا بعد از پایان بازی از نتیجه باخبر شوم، اما یکی مرا در امامزاده شناخت، کنارم نشست و لحظه به لحظه داربی را برایم گزارش کرد! دربی همیشه برای همراه با خاطرات تلخ و شیرین بوده است.

نایب‌رئیس بانوان فدراسیون فوتبال در پاسخ به این سوال که آیا تمایلی دارد به فوتبال برگردد یا خیر، گفت: خیر ، چرا که نامردی در فوتبال است.

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.