آخرین خبریک نفتکش متخلف در شرق تنگه هرمز سوخت
0بازدید

حمله سایبری ارتش آمریکا به داعش

معاون وزیر دفاع آمریکا اعلام کرد ارتش این کشور برای اولین بار و در چارچوب تلاش‌ها برای تشدید حملات علیه داعش از حملات سایبری استفاده می‌کند.

معاون وزیر دفاع آمریکا اعلام کرد ارتش این کشور برای اولین بار و در چارچوب تلاش‌ها برای تشدید حملات علیه داعش از حملات سایبری استفاده می‌کند.

به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری رویترز، رابرت ورک، معاون وزیر دفاع آمریکا در جمع خبرنگاران در سفر به پایگاه هوایی "کلورادو" گفت: نیروهای داعش تحت فشار زیادی قرار دارند. در طول شش ماه گذشته هر زمان که ما حمله‌ای علیه آنها انجام داده‌ایم، آنها تنها در حالت دفاعی قرار گرفته‌اند. ما آنها را شکست داده و مجبور به عقب نشینی کرده‌ایم .

وی ادامه داد: نیروهای آمریکا و ائتلاف بین المللی با استفاده از همه ظرفیت‌های نظامی از جمله حملات سایبری برای شکست این گروه تروریستی، از تمام جهات فشارها را افزایش داده‌اند .

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.