آخرین خبرسپاه: انهدام و رهگیری و یک فروند پهپاد MQ1 در قشم
3بازدید
۰

عارف صحبت از ریاست مجلس را زودهنگام می‌داند

مسوول روابط عمومی دفتر محمدرضا عارف گفت: منتخب اول مردم تهران در دیدارهای نوروزی خود صحبتی درباره ریاست مجلس دهم نداشته است.

علیرضا خامسیان در گفت‌وگو با ایسنا، در واکنش به اخباری درباره اظهارنظر عارف برای نامزدی ریاست مجلس دهم اظهار کرد: از آغاز سال نو گروه‌ها و اقشار مختلفی از مردم و همچنین چهره‌های سیاسی و فرهنگی و اجتماعی برای تبریک سال جدید و همچنین انتخاب آقای عارف به عنوان نفر اول مردم تهران به دفتر ایشان می‌آیند.

وی افزود: در هیچ کدام از این دیدارها صحبتی از ریاست مجلس دهم نشده و دکتر عارف در حال حاضر این صحبت‌ها را زودهنگام دانستند و خود عارف هم در سخنرانی‌ها و یا مواضع خود به این موضوع ورود نکرده است.

خامسیان گفت: در دیدار اخیر عارف با یکی از گروه‌های سیاسی نیز هیچ صحبتی درباره ریاست مجلس دهم و نامزدی وی برای این کرسی بحثی به میان نیامده است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.