آخرین خبرجمله معنادار ترانه علیدوستی در وداع با پدرش
8بازدید

برای تشخیص علت ایست قلبی

جسد مرحوم اولادی به پزشک قانونی رفت

مرحوم اولادی امروز از طریق اورژانس تهران و در حالتی نیمه جان به بیمارستان شهدای تجریش منتقل شد و عملیات احیا فایده نداشت

پیکر مرحوم مهرداد اولادی عصر امروز به پزشک قانونی منتقل شد.

به گزارش تابناک ورزشی، بعداز ظهر امروز مهرداد اولادی مهاجم سابق تیم‌های پرسپولیس و استقلال و ملوان بر اثر سکته قلبی در بیمارستان شهدای تجریش درگذشت.

پس از این اتفاق تلخ مردم زیادی در مقابل بیمارستان تجمع کردند و دقایقی پیش جسد مرحوم اولادی به پزشک قانونی منتقل شد.

قرار است برادر مرحوم اولادی پس از حضور در تهران جلسه‌ای را با مسئولان باشگاه های پرسپولیس، استقلال، فدراسیون فوتبال و سازمان لیگ داشته باشند تا زمان برگزاری مراسم تشییع وی و همچنین مراسم کفن و دفن مشخص شود.

اسماعیل رمضانی در پاسخ به علت فوت مهرداد اولادی، گفت: مرحوم اولادی امروز از طریق اورژانس تهران و در حالتی نیمه جان به بیمارستان شهدای تجریش منتقل شد.
وی گفت: تمام اقدامات لازم برای احیای وی در بیمارستان شهدای تجریش صورت گرفت، اما متاسفانه علیرغم انجام اقدامات لازم، وی احیا نشد.

رمضانی در توضیح علت ایست قلبی نیز گفت: تشخیص اینکه چه عاملی باعث ایست قلبی شده با پزشکی قانونی است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.