آخرین خبرخوشا به حال امیر قلعه‌نویی؛ یک سال فرصت بیشتر با قراردادی چرب‌تر!
1بازدید

تعقیب قضایی تماشاگران متخلف در اهواز

تعدادی تماشاگر متخلف در دیدار استقلال اهواز و پرسپولیس از طریق دوربین های مدار بسته شناسایی و تحت تعقیب قضایی قرار گرفته‌اند.

حسینی پویا گفت: تعدادی تماشاگر متخلف در دیدار استقلال اهواز و پرسپولیس از طریق دوربین های مدار بسته شناسایی و تحت تعقیب قضایی قرار گرفته‌اند.

به گزارش میزان، عباس حسینی پویا در رابطه با تخلفات صورت گرفته از سوی برخی تماشاگران در دیدار استقلال اهواز و پرسپولیس اظهارکرد: تعدادی تماشاگر متخلف  در دیدار استقلال اهواز و پرسپولیس از طریق دوربین های مدار بسته شناسایی و تحت تعقیب قضایی قرار گرفته اند.

دادستان عمومی و انقلاب اهواز افزود: دراین رابطه گزارشی آماده و پرونده ای تشکیل شده است و افراد متخلف به زودی برای ادامه تحقیقات قضایی به دادسرا احضار می شوند.

حسینی درباره دستگیری چهارتماشاگر متخلف این بازی نیز اظهارکرد: چهارنفر مصدوم این بازی که به نوعی شاکی هم هستند نزد قاضی کشیک احضار و پس از تحقیقات آزاد شدند.

دادستان اهواز ادامه داد: تصاویر از طریق دوربین های مدار بسته اخذ شده است که متخلفان شناسایی و دستور احضار و دستگیری آنان داده می شود. 

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.