آخرین خبرحاج‌رضایی: علیدوستی پس از آن «چهارشنبه‌سوری شوم» از درون دچار ریزش شد/ از تسلی دادن به ترانه عاجز و ناتوانم/ کشتی دست اهلش است، قهرمانی زارع به دلم نشست
1بازدید
۰

داچ‌ شل تولید نفت در لوئیزیانا را متوقف کرد

شرکت رویال داچ شل هلند اعلام کرد تولید نفت از یکی از میدان های نفتی این شرکت در لوئزیانای آمریکا را به دلیل نشت نقت متوقف کرده است.

شرکت رویال داچ شل هلند اعلام کرد تولید نفت از یکی از میدان های نفتی این شرکت در لوئزیانای آمریکا را به دلیل نشت نقت متوقف کرده است.

به گزارش فارس به نقل از ساینتیفیک آمریکان، شرکت رویال داچ شل هلند اعلام کرد پس از نشت چند هزار بشکه نفت به خلیج مکزیک از یکی از چاه های نفت این شرکت در لوئیزیانا، تولید نفت از این چاه متوقف شده است.

بر همین اساس تا کنون حدود 2100 بشکه نفت از این چاه که در عمق حدود 800 متری خلیج مکزیک واقع شده نشت کرده است.

سازمان حفاظت محیط زیست آمریکا اعلام کرده است این چاه در فاصله حدود 150 کیلومتری ساحل لوئیزیانا واقع شده و مساحتی به اندازه 3 کیلومتر در 21 کیلومتر را آلوده کرده است.

از این چاه نفتی که از سال 2001 در حال تولید نفت است روزانه حداکثر 100 هزار بشکه نفت و 150 میلیون مترمکعب گاز استخراج می شود.

شل اعلام کرده است که هنوز محل نشت نفت به خلیج مکزیک را نیافته و احتمالا این نشتی از یکی از زیر ساخت های زیر سطحی این شرکت بوده است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.