آخرین خبرهشدار روسیه درباره هرگونه حمله مجدد به ایران
4بازدید

در مراسم تشييع جنازه خاركه؛

50 هزار پريكيتوس گريستند

بسياري از فدراسيون هاي فوتبال كشورهاي اروپايي، آسيايي و آفريقايي با ارسال نمابرهايي به باشگاه اسپانيول مرگ اين كاپيتان دوست داشتني و محبوب را به خانواده و باشگاه او تسليت گفتند.

در مراسم خاكسپاري كاپيتان تيم فوتبال اسپانيول بيش از 50 هزار هوادار اهل منطقه پريكيتونيا حضور داشتند.

به گزارش فارس و به نقل از ماركا، با گذشت يك روز از مرگ ناگهاني و مبهم كاپيتان اسپانيول هنوز هم جامعه فوتبال غمگين و متاثر است.

بسياري از فدراسيون هاي فوتبال كشورهاي اروپايي، آسيايي و آفريقايي با ارسال نمابرهايي به باشگاه اسپانيول مرگ اين كاپيتان دوست داشتني و محبوب را به خانواده و باشگاه او تسليت گفتند.

بيش از 50 هزار هوادار اسپانيول موسوم به پريكيتوس در مراسمي باشكوه براي كاپيتان محبوب خود شمع روشن كردند و گريستند.

هواداران اسپانيول كه مانند بسياري از هواداران مناطق ديگر كشور اسپانيا تيم فوتبال منطقه خود را نماينده تاريخ و هويت خود مي دانند براي دانيل خاركه دقايقي كف زدند، گريه كردند و با خواندن سرود باشگاه تابوت وي را تا كليساي قبرستان پريكيتونيا بدرقه كردند.

كاپيتان تيم فوتبال اسپانيول شنبه شب در سن 26 سالگي در هتل محل اقامت خود درگذشت.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.