آخرین خبرخلاصه بازی تراکتور 2 - نفتچی ازبکستان 2
0بازدید

کشف بيش از دو و نيم تن داروي قاچاق

رئيس پليس امنيت عمومي پايتخت گفت: با دستگيري قاچاقچي داروهاي قاچاق طي عمليات ضربتي پليس در محدوده جنوب شرق تهران، دو و نيم تن داروي قاچاق کشف شد.

به گزارش آرمان، سرهنگ عليرضا لطفي رئيس پليس امنيت عمومي تهران بزرگ در گفت‌وگو با پايگاه خبري پليس، در تشريح خبر فوق، اظهارداشت: در تحقيقات انجام شده از سوي ماموران پايگاه ششم پليس امنيت عمومي تهران بزرگ در خصوص فعاليت هاي مجرمانه يک قاچاقچي دارو در محدوده جنوب شرق تهران، مشخص شد که وي به تازگي اقدام به قاچاق مقاديري دارو نموده و آنها را در انبارخود واقع در خزانه دپو کرده است.

وي افزود: نتيجه تحقيقات در اختيار معاون دادسراي ناحيه ۳۳ قرار گرفت و متعاقبا دستور دستگيري متهم و بازرسي از مخفيگاهش صادر که طي آن تيم هاي عملياتي ضمن هماهنگي‌هاي لازم به محل اعزام و براي دستگيري متهم وارد عمل شدند.

سرهنگ لطفي ادامه داد: در عمليات ضربتي پليس، اين متهم در مخفيگاهش دستگير و در بازرسي از انبار وي يک ميليون و ۱۱۵ هزار قلم ( به ميزان دو تن و ۵۰۰ کيلوگرم) انواع داروهاي قاچاق کشف شد.

وي با اشاره به اينکه اکثر داروهاي قاچاق مکشوفه، خارجي بوده است، بيان داشت: ارزش ريالي کالاهاي قاچاق مکشوفه يک ميليارد و ۷۲۰ ميليون ريال برآورد شده است.

 رئيس پليس امنيت عمومي تهران بزرگ در خاتمه گفت: متهم در بازجويي هاي پليسي به جرم خود مبني بر قاچاق و توزيع داروهاي قاچاق اعتراف کرد؛ و پس از تکميل پرونده در اختيار دادسراي ناحيه ۳۳ قرار گرفت.گفتني است، اجناس مکشوفه پس از صورتجلسه به گمرگ تهران منتقل شد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.