آخرین خبرهشدار آب‌گرفتگی معابر و جاری شدن سیلاب در تهران
2بازدید
۰

مقام سعودی: درمورد حج با ایران به توافق رسیدیم

مقام ارشد وزارت حج و عمره عربستان سعودی از حصول توافق کشورش با ایران در صدور روادید برای زائران مناسک حج خبر داد.

مقام ارشد وزارت حج و عمره عربستان سعودی از حصول توافق کشورش با ایران در صدور روادید برای زائران مناسک حج خبر داد.

به گزارش فارس، یک مقام ارشد عربستان سعودی از حصول توافق کشورش با ایران در صدور روادید برای زائران مناسک حج خبر داد.

به نوشته خبرگزاری رسمی کویت «کونا» ایران و عربستان سعمودی برای مراسم حج و حضور زائران ایرانی در مراسم امسال به توافق اولیه دست یافتند و قرار است فردا (پنجشنبه) قرار داد نهایی امضا شود.

«حسین الشریف» معاون وزارت حج وعمره عربستان سعودی امروز (چهارشنبه) اعلام کرد که پیش نویس مخصوصی بین این وزارتخانه و «سعید اوحدی» رییس سازمان حج ایران امضا شده است.

مقام ارشد سعودی به اطلاع هئیت اعزامی ایران رسانیده است که بر اساس قوانین حاکم در کشورشان اجازه برخی اعمال ویژه را به زائران ایرانی نخواهد داد.

به گزارش این منبع خبری، معاون وزارت حج و عمره سعودی از اتخاذ رویکرد برابر و یکسان در این زمینه و برای همه کشورها تاکید کرده است.

الشریف دیدار با مقام‌های ایرانی را «مثبت» نام نهاد  و افزود که با هماهنگی ایران با وزارت خارجه سعودی روادید ورود به عربستان برای زائران ایرانی در کشورشان انجام خواهد شد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.