آخرین خبریمن: پاسخ شدید به جنایات عربستان در راه است
4بازدید

جزئیات جمع‌آوری نوعی «پنی‌سیلین» آلوده

سازمان غذا و دارو اعلام کرد که نوعی پنی‌سیلین به علت احتمال آلودگی و ایراد در فرمولاسیون دارویی از سطح عرضه جمع آوری و به شرکت تولید کننده عودت داده می‌شود.

جزئیات جمع‌آوری نوعی «پنی‌سیلین» آلوده
سازمان غذا و دارو اعلام کرد که نوعی پنی‌سیلین به علت احتمال آلودگی و ایراد در فرمولاسیون دارویی از سطح عرضه جمع آوری و به شرکت تولید کننده عودت داده می‌شود.

به گزارش تسنیم، معاونت غذا و دارو علوم پزشکی دانشگاه تبریز اعلام کرد: ویال پنی‌سیلین شرکت داروسازی جابربن‌حیان با سری ساخت 4M 1404 و تاریخ تولید 3/2016 به علت احتمال آلودگی و ایراد در فرمولاسیون داروی از سطح عرضه جمع‌آوری می‌شود.

در اطلاعیه‌ای اعلام شد: به آگاهی می‌رساند که جمع‌آوری دارو از سطح عرضه (ریکال دارو)، در سراسر دنیا امری مرسوم و طبیعی بوده و برای هر دارویی که ایراداتی در فرمولاسیون، بسته بندی، نگهداری و ... داشته باشد با اطلاع رسانی سریع و به موقع این فراخوانی از سطح عرضه صورت می‌پذیرد.

به گزارش ایفدونا - در مورد ویال پنی‌سیلین 000/200/1 واحد شرکت داروسازی جابر ابن حیان با سری ساخت 4M 1404 و تاریخ تولید 3/2016 نیز برابر اطلاع‌رسانی به عمل آمده توسط سازمان غذا و دارو و به علت احتمال آلودگی و ایراد در فرمولاسیون داروی مذکور از سطح عرضه جمع آوری و به شرکت تولید کننده عودت داده می‌شود.

ضمناً از واحدهای بهداشتی و درمانی دولتی و خصوصی و داروخانه‌های موجود در استان آذربایجان شرقی موردی از خرید داروی مذکور گزارش نشده است و جای هیچگونه نگرانی در این مورد وجود ندارد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.