آخرین خبرعکس: پنجره‌ای به گذشته؛ شهید لاریجانی در کنار سرلشگر محسن رضایی
1بازدید

کاندیداهای امید در انتخابات هیات رییسه دائم

سخنگوی فراکسیون امید مجلس شورای اسلامی با اشاره به جلسه صبح امروز ( دوشنبه) این فراکسیون از تعیین کاندیداهای مورد نظر اعضای فراکسیون انتخابات هیأت رئیسه دائم مجلس خبر داد.

 سخنگوی فراکسیون امید مجلس شورای اسلامی با اشاره به جلسه صبح امروز ( دوشنبه) این فراکسیون از تعیین کاندیداهای مورد نظر اعضای فراکسیون انتخابات هیأت رئیسه دائم مجلس خبر داد.

محمدعلی وکیلی در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: در جلسه امروز مصوب شد فراکسیون برای ریاست مجلس کاندیدا نداشته باشد و برای کاندیداهای نواب رئیس نیز آقایان پزشکیان و مطهری از سوی فراکسیون معرفی خواهند شد.

وی افزود:‌ فراکسیون امید آقایان عثمانی و شیخ و خانم پروانه مافی را به عنوان کاندیداهای ناظر بر هیأت رئیسه معرفی خواهد کرد.

به گفته وکیلی، عبدالکریم حسین زاده، سهیلا جلودار زاده، سبحانی‌فر، وکیلی، یوسف نژاد و علیرضا رحیمی نیز کاندیداهای این فراکسیون برای پست دبیری هیأت رئیسه هستند.

به گزارش ایسنا روز گذشته (یکشنبه) و در جریان انتخابات هیئت رئیسه موقت مجلس فراکسیون امید تنها توانست سه کرسی را در هیئت رئیسه موقت از آن خود کند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.