رفتن به محتوای اصلی
آخرین خبربورس آمریکا هم‌رنگ جمهوری‌خواهان شد
1بازدید
۰

فشارهای روانی بانک‌های خارجی را از توسعه روابط با ایران باز می‌دارد

وزیر امور خارجه کشورمان در سفر خود به فنلاند اعلام کرد نه تنها بانک های اروپایی بلکه حتی برخی کشورهای اروپایی به دلیل تداوم فشارهای روانی از توسعه روابط با ایران خودداری می کنند.

وزیر امور خارجه کشورمان در سفر خود به فنلاند اعلام کرد نه تنها بانک های اروپایی بلکه حتی برخی کشورهای اروپایی به دلیل تداوم فشارهای روانی از توسعه روابط با ایران خودداری می کنند.

به گزارش فارس به نقل از رویترز، محمد جواد ظریف، وزیر امور خارجه کشورمان در سفر به فنلاند، اعلام کرد آمریکا باید اقدامات بیشتری را برای اطمینان بخشی به بانک های اروپایی نسبت به تعامل با ایران انجام دهد.

ظریف تأکید کرد :" به نظر می رسد یک مانع روانی در این بین وجود دارد".

ایران در حال حاضر در تلاش است تا دسترسی خود به نظام مالی بین المللی را افزایش دهد اما تداوم تحریم های آمریکا که دسترسی ایران را به مبادلات دلاری ممنوع می کند باعث ترس بسیاری از بانک های بزرگ اروپایی شده است.

ظریف در سخنان خود افزود برخی کشورها و بانک های اروپایی همچنان نسبت به اعمال جریمه از سوی آمریکا در معامله با ایران هستند و به اعتقاد من آمریکا باید اقدامات بیشتری را برای اطمینان بخشی به این بانک ها و کشورهای نسبت به امن بودن تعامل با ایران بردارد.
Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.