آخرین خبرتحقیقات ایران و ترکیه درباره کشته شدن یک سرباز
8بازدید
۰

امضای 40میلیارد دلار موافقت‌نامه برای تامین مالی پروژه های ایران

وزیر اقتصاد به محض ورود به وین منظور شرکت در چهلمین اجلاس صندوق اوپک گفت: ارزش موافقتنامه‌های امضاشده با کشورهای مختلف برای تأمین مالی پروژه‌های ایران 30 تا 40 میلیارد دلار است.

وزیر اقتصاد به محض ورود به وین منظور شرکت در چهلمین اجلاس صندوق اوپک گفت: ارزش موافقتنامه‌های امضاشده با کشورهای مختلف برای تأمین مالی پروژه‌های ایران 30 تا 40 میلیارد دلار است.

به گزارش فارس، علی طیب‌نیا به منظور حضور و سخنرانی در چهلمین اجلاس صندوق اوپک به وین رفت. وزیر اقتصاد به محض ورود به وین با اشاره به اینکه مذاکراتی با وزیر اقتصاد و مدیرعامل بانک صادرات و واردات اتریش خواهد داشت، گفت: ارزش موافقتنامه‌های امضاشده با کشورهای مختلف برای تأمین مالی پروژه‌های ایران 30 تا 40 میلیارد دلار است.

وی با اشاره به مذاکره با دیگر کشورهای آسیایی و اروپایی گفت:‌تاکنون با کشور ژاپن، چین، کره جنوبی، ایتالیا، آلمان برای سرمایه‌گذاری در پروژه‌های ایران مذاکره کرده‌ایم که نتایج قابل‌قبولی داشته است.
Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.