آخرین خبرعکس: پنجره‌ای به گذشته؛ شهید لاریجانی در کنار سرلشگر محسن رضایی
3بازدید

پیشینه تاریخی دشمنی عربستانی‌ها با ایران

کارشناس مسائل تاریخ گفت: دشمنی عربستانی‌ها با ما به زمان شاه‌عباس برمی‌گردد و آن‌ها از آن دوران با ایران اسلامی دشمن بودند.

پیشینه تاریخی دشمنی عربستانی‌ها با ایران
خسرو معتضد در واکنش به عدم اعزام زائران ایرانی به حج در سال 95 اظهار داشت: این اقدامات عربستانی‌ها در قبال ایران، پیشینه تاریخی دارد.

به گزارش فارس، کارشناس مسائل تاریخی کشورمان افزود: در زمان شاه‌عباس هم بنا به دلایلی رابطه ما قطع شد و 10 سال ایرانی‌ها به حج نرفتند.

معتضد با تأکید بر اینکه در زمان محمدرضا شاه هم یک حاجی ایرانی را کشتند، تصریح کرد: ایرانیان هم در آن دوران غیرت به خرج دادند و پنج سال به حج نرفتند، بهترین کار تحریم حج با فتوای مراجع تقلید مانند حضرات آیات نوری‌همدانی و مکارم‌شیرازی در کنار مسؤولان کشور بود.

این کارشناس مسائل تاریخی با اشاره به اینکه ثواب اخروی به‌جای سفر حج باید در رفتن به زیارت امام رضا(ع) تعریف شود، اضافه کرد: 999 نفر از علمای دوران شاه‌عباس در زمان تحریم حج، زیارت امام رضا(ع) را هم‌ردیف با سفر حج برشمردند.

معتضد با بیان این نکته که با کشته شدن 450 نفر و تعرض پلیس سعودی به دو جوان ایرانی متأسفانه وزارت امور خارجه در این رابطه کم‌کاری کرد، اظهار داشت: باید تور سیاحتی و زیارتی برای حاجیان گذاشته شود که به بهترین هتل‌ها بروند و مدتی بمانند و میهمان آستان قدس و استان‌های خراسان رضوی، فارس و قم باشند.

کارشناس مسائل تاریخی کشورمان با تأکید بر اینکه خارجی‌ها در طول قرون عاشق زیارت بارگاه ملکوتی امام رضا(ع)، شاه‌چراغ(ع) و حضرت معصومه(س) بودند، تصریح کرد: هتل‌هایی در مشهد است که دست‌کمی از هتل‌های اروپا ندارد.

معتضد تأکید کرد: تاریخ دریانوردی و نیروی دریایی در ایران کتابی است که بنده نوشته‌ام و جلد دوم آن چاپ شده است و در آن آمده، سربازان پرتغالی حجاج را در اقیانوس هند کشتند و یک کشتی را با هزار نفر آتش زدند و علما در آن دوران حج را تحریم کردند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۳۹۵/۰۳/۲۵ ۰۸:۳۷

حالت خوبه اقای معتضد؟

ناشناس۱۳۹۵/۰۳/۲۵ ۰۸:۳۰

ان موقع ک ه حج را تحریم کردنند فقط برای رضای خدا حاجی به مکه می بردنند

ناشناس۱۳۹۵/۰۳/۲۵ ۰۷:۳۹

ایشان در رده ای نیستند که فتوا بدهند.

ناشناس۱۳۹۵/۰۳/۲۵ ۰۷:۲۰

در زمان صفویه کشوری به نام عربستان وجود نداشت

محمد۱۳۹۵/۰۳/۲۵ ۰۲:۲۹

اقای کارشناس مسائل تاریخ قابل توجه شما این بار هیچ گونه غیرتی به خرج ندادیم بلکه تا اخرین لحظه دست به دامان سعودی ها شدیم و اونها موافقت نکردند.

ناشناس۱۳۹۵/۰۳/۲۴ ۱۶:۳۴

هههه رفتار و کردار و خط مشی سیاست خارجی ههههه خنده هست.

ناشناس۱۳۹۵/۰۳/۲۴ ۱۵:۳۲

خيلي معنايي نمي دهد

ناشناس۱۳۹۵/۰۳/۲۴ ۱۵:۳۲

خيلي معنايي نمي دهد

ناشناس۱۳۹۵/۰۳/۲۴ ۱۵:۲۸

زمانو شاه عباس عربستان کجا بود. ..دست وردار.

ناشناس۱۳۹۵/۰۳/۲۴ ۱۵:۱۸

ایشان مطالبش دست کمی از شعر ندارد.

ناشناس۱۳۹۵/۰۳/۲۴ ۱۱:۴۲

مردم میخوان برن حج یا هتل؟

لسان الاحرار۱۳۹۵/۰۳/۲۴ ۰۹:۵۱

دوست عزیز مشکل اجرای احکام هتل 5 ستاره نیست. واقعا تاسف برانگیز است نظرات آبکی جنابعالی.

ناشناس۱۳۹۵/۰۳/۲۴ ۰۹:۴۸

مطلب چه ربطی به تیتر داشت.

ناشناس۱۳۹۵/۰۳/۲۴ ۰۸:۵۰

والا تا اونجایی که ما دیدیم و شنیدیم ایران داشت التماس سعودی ها میکرد

ناشناس۱۳۹۵/۰۳/۲۴ ۰۸:۱۵

کارشناس مسائل تاریخی یا دینی یا امور گردشگری؟

بهزاد۱۳۹۵/۰۳/۲۴ ۰۷:۵۹

دیگه تاریخدان و محقق دولتی نداریم

ناشناس۱۳۹۵/۰۳/۲۴ ۰۷:۴۲

مقصد تویی کعبه وبتخانه بهانه است...

ناشناس۱۳۹۵/۰۳/۲۴ ۰۷:۳۷

لطفآ به همان تاریخ خاص خودت بپرداز و فتوی صادر نکن

ناشناس۱۳۹۵/۰۳/۲۴ ۰۷:۳۳

چرا همه با دشمنن

محسن۱۳۹۵/۰۳/۲۴ ۰۷:۳۲

با سلام
ایشان تحلیل گر هستند و نه کارشناس تاریخ

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.