آخرین خبرخلاصه بازی تراکتور 2 - نفتچی ازبکستان 2
0بازدید

کشف امواج گرانشی برای دومین بار!

یک تیم بین‌المللی از دانشمندان برای دومین بار در طول تاریخ موفق به شناسایی امواج گرانشی و دو سیاهچاله برخوردی شدند.

یک تیم بین‌المللی از دانشمندان برای دومین بار در طول تاریخ موفق به شناسایی امواج گرانشی و دو سیاهچاله برخوردی شدند.

به گزارش ایسنا به نقل از space ، این سیاهچاله‌ها توسط رصدخانه موج گرانشی تداخل لیزری (Laser Interferometer Gravitational-Wave Observatory) LIGO شناسایی شده است.

دو سیاهچاله  به دور یکدیگر پیچیده و در نهایت برخورد می‌کنند و در نتیجه این برخورد، امواج گرانشی یا امواج فضا - زمان پدید می‌آیند.

اولین تشخیص لیگو از امواج گرانشی و ادغام سیاهچاله‌ها در ۱۴ سپتامبر ۲۰۱۵ رخ داد که این امر تائیدی بر یک پیش بینی بزرگ در سال ۱۹۱۵ بود که نظریه نسبیت  عام آلبرت انیشتین نام دارد.



امواج گرانشی حاوی اطلاعاتی در مورد ریشه‌های سیاهچاله‌ها و ماهیت گرانش است.

فیزیکدانان به این نتیجه رسیده اند که این امواج گرانشی، در آخرین دقایق از ادغام دو سیاهچاله تولید شده‌اند.

کشف دومین سیگنال به این معنی است که اولین کشف یک امر اتفاقی نبوده است. تیم تحقیقاتی LIGO، تا به حال برای اعلام این کشف صبر کردند چرا که آن‌ها باید از واقعی بودن و همچنین منبع این امواج، اطمینان حاصل می کردند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.