دیلی تلگراف: شکست بزرگ داعش در فلوجه
روزنامه انگلیسی دیلی تلگراف شکست در شهر فلوجه را ضربهای سنگین برای گروه تروریستی داعش دانست و مرحله بعدی را بیرون راندن داعش از موصل دانست.
به گزارش تسنیم، روزنامه دیلی تلگراف در گزارشی بازپس گیری شهر فلوجه را بزرگترین پیروزی ارتش عراق بر گروه تروریستی داعش از زمان آغاز درگیری مسلحانه دانست زیرا این شهر مقر گروه داعش بود.
این روزنامه افزود: سقوط شهر فلوجه ضربه سنگین و مهلکی به داعش بود و شهر موصل تنها شهری است که در دست داعش قرار دارد.
دیلی تلگراف تاکید کرد: مرحله آینده برای ارتش عراق، بیرون راندن داعش از موصل است. این مرحله بسیار دشوارتر خواهد بود زیرا موصل پنج برابر فلوجه است و جمعیت آن در مقابل فلوجه که 300 هزار نفر می باشد، یک میلیون و پانصد هزار نفر است.
این روزنامه نوشت: گزارشها حاکی است که داعش خودش را برای نبرد شدید در شهر موصل آماده می کند.
روزنامه دیلی تلگراف ابراز عقیده کرد که گروه داعش حتی در صورت از دست دادن همه شهرها و مناطق تحت کنترل خود، از بین نخواهد رفت بلکه به جنگ چریکی و نبرد خیابانی برای اجرای حملات سریع روی خواهد آورد و شکستش در شهر فلوجه ضربه ای سنگین است اما نهایت کارش نخواهد بود.
تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید
نظر شما
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.