آخرین خبرخلاصه بازی تراکتور 2 - نفتچی ازبکستان 2
0بازدید

ائتلاف مالکی: با تقسیم عراق موافقیم

یکی از نمایندگان ائتلاف دولت قانون عراق به رهبری نوری مالکی خواهان تقسیم عراق به سه کشور شیعه، سنی و کرد برای خروج از بحران سیاسی شد.

به گزارش ایسنا، به نقل از پایگاه ارم نیوز، فردوس العوادی، نماینده ائتلاف دولت قانون در پارلمان عراق در بیانیه‌ای اعلام کرد: تقسیم عراق به سه کشور شیعه، سنی و کرد مستقل بهترین راه برای ثبات و خروج از بحران سیاسی است.  

این نماینده پارلمان عراق مدعی شد، ائتلاف دولت قانون، به رهبری نوری مالکی، نخست‌وزیر پیشین عراق از استقلال اقلیم کردستان بعد از بیرون راندن داعش از کشور حمایت می‌کند.

وی افزود: به محض شکست داعش عراق باید به سه نظام جدا برای ممانعت از خونریزی بیشتر و حل بحران سیاسی تبدیل شود. بی اعتمادی میان طرف‌های عراقی به حدی رسیده که اجازه ماندن آن‌ها را در زیر یک سقف نمی‌دهد.

این نماینده افزود: بغداد در برابر هرگونه تهدید داعش در امان است و برای بهبود روابط بین المللی خود تلاش می‌کند.

برخی مسئولان سیاسی و رسانه‌ای عراق تقسیم کشور را تنها راه برای نجات از بحران سیاسی، امنیتی و اقتصادی می‌دانند و اخیرا درخواست‌ها برای تحقق این امر که از سوی آمریکا حمایت می‌شود، بیشتر شده است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.