آخرین خبرخلاصه بازی تراکتور 2 - نفتچی ازبکستان 2
3بازدید

سخنگوی وزارت کشور:

خبر بمب‌گذاری در تهران از اساس کذب است

سخنگوی وزارت کشور با اعلام اینکه خبر بمب‌گذاری در مسجد کنی تهران از اساس کذب است، گفت: تدابیر ویژه امنیتی برای شب های قدر اندیشیده شده و معاون امنیتی وزارت کشور نیز مسائل مربوط به امنیت تهران را رصد می کند.

سخنگوی وزارت کشور با اعلام اینکه خبر بمب‌گذاری در مسجد کنی تهران از اساس کذب است، گفت: تدابیر ویژه امنیتی برای شب های قدر اندیشیده شده و معاون امنیتی وزارت کشور نیز مسائل مربوط به امنیت تهران را رصد می کند.

حسینعلی امیری قائم مقام و سخنگوی وزارت کشور در گفت و گو با jسنیم، با رد برخی اخبار منتشر شده مبنی بر بمب گذاری در مسجد کنی واقع در میدان هروی تهران گفت: این خبر از اساس کذب بوده و تایید نمی شود.

وی افزود: تدابیر ویژه امنیتی برای شبهای قدر اندیشیده شده و معاون امنیتی وزارت کشور نیز مسائل مربوط به امنیت تهران را رصد می کند.

سخنگوی وزارت کشور تصریح کرد: کنترل محسوس و نامحسوسی بر اماکن مذهبی در شب های قدر برقرار است اما با این حال از مردم عزیز و شریف ایران می خواهیم هرگونه حرکات مشکوک و ضد امنیتی را به نهادهای امنیتی گزارش کنند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

مجتبی۱۳۹۵/۰۴/۰۵ ۰۲:۰۸

بارها این جمله را شنیدیم که میگن حرکات مشکوک را گزارش کنید ولی کاش طی یک مقاله حرکات مشکوک را توضیح دهید و مثال بزنید مثلا طرف قیافش خلاف بود خبر بدیم یا ایرانی نبود یا در حال انجام کار خاصی بود؟ یه فرد تروریست رو چطوری میشه شناخت؟

استاد۱۳۹۵/۰۴/۰۵ ۰۲:۰۳

مرگ بر وهابی ها ومرگ بر تکفیری ها
خون انان حلال است

ناشناس۱۳۹۵/۰۴/۰۵ ۰۱:۵۰

تو ايران شماره تلفنى كه بشه تهديدات امنيتى رو گزارش داد اعلام نشده، خيلى ها نميدونن بايد به كجا خبر بدن

ناشناس۱۳۹۵/۰۴/۰۵ ۱۳:۰۰

113

علی۱۳۹۵/۰۴/۰۵ ۱۲:۲۶

شماره 113
واحد تماس مردمی وزارت اطلاعات

ناشناس۱۳۹۵/۰۴/۰۵ ۱۱:۰۹

وزارت اطلاعات 113

ناشناس۱۳۹۵/۰۴/۰۵ ۰۱:۳۴

ای شیطون!

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.