شناسایی عامل انتحاری در کنسولگری آمریکا در جده
عامل حمله انتحاری در مقابل کنسولگری آمریکا در جده پاکستانی است

به گزارش مهر به نقل از روسیا الیوم، وزارت کشور عربستان بامداد سه شنبه اعلام کرد عامل انتحاری که بامداد دوشنبه کمربند انفجاری خود را در مقابل کنسولگری آمریکا در جده منفجر کرد، پاکستانی است.
بنا بر اعلام وزارت کشور عربستان در پی تحقیقات انجام شده هویت این فرد انتحاری که در عربستان اقامت داشته «عبدالله گلزار خان» اعلام شده است.
وزارت کشور عربستان همچنین افزود که این فرد سال ۱۹۸۱ در پاکستان متولد و از ۱۲ سال پیش به همراه همسر و والدینش در شهر جده اقامت داشته است.
لازم به ذکر است که یک عامل انتحاری بامداد دوشنبه پیش از عملی کردن حمله خود، در مقابل ساختمان کنسولگری آمریکا در جده متوقف شده و خود را منفجر کرد. در این حمله انتحاری دو تن از نیروهای امنیتی عربستان زخمی شدند و عامل انتحاری کشته شد.
لازم به ذکر است که دو شهر مدینه و قطیف در شرق عربستان هم شامگاه دوشنبه شاهد حملات انتحاری مشابه بودند.
تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید
نظرات بینندگان
خدا لعنتشان کند . این داعشی ها دنباله روی شیطان هستند
بر روح پلیدش لعنت
جیزی که عوض داره گله نداره ! جند ماه قبل همین کار رو عربستان در باکستان کرد !
نظر شما
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.