آخرین خبردستور مهم پزشکیان به استانداران درباره مدیریت مصرف انرژی
3بازدید
۰

واکنش وزارت خارجه مصر به سخنان «اردوغان»

وزارت خارجه مصر در واکنش به سخنان رئیس جمهور ترکیه اعلام کرد که برخی همچنان نسبت به احترام به خواست ملت‌ها جاهل‌اند.

به گزارش فارس، وزارت خارجه مصر به اظهارت «رجب طیب اردوغان» رئیس جمهور ترکیه واکنش نشان داد.

به گزارش وبگاه خبری «الیوم السابع» مصر، اردوغان در تازه‌ترین اظهاراتش سه‌شنبه (امروز) اعلام کرد که کشور با مردم مصر مشکلی ندارد، بلکه مشکل ترکیه فقط دولت مصر و حاکم آن است.

اردوغان همچنین به احکام دادگاه مصر در خصوص اعضای اخوان المسلمین اعتراض کرده است.

در واکنش به این سخنان، «احمد ابوزید» سخنگوی وزارت خارجه مصر تأکید کرد که این مصر است که در نحوه تعامل با رهبران ترکیه جانب احتیاط را رعایت می‌کند؛ چرا که آن‌ها بر سیاست‌های آشفته منطقه‌ای خود اصرار دارند.

ابوزید به مقامات ترکیه گوش زد کرد که طرف ترکیه‌ای نباید این نکته را فراموش کند که ملت مصر بود که رهبران خود را در انتخاباتی آزاد و دموکراتیک انتخاب کرده است.

وی همچنین تصریح کرد: «مهم است که ما همیشه این نکته را متذکر شویم که احترام به خواست ملت‌ها نقطه شروعی است برای برقراری روابط طبیعی بین کشورها، و این واقعیتی است که همچنان برخی از آن بی‌اطلاع‌اند».

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.