آخرین خبراولین رنگ پوست، رئیس مجلس نمایندگان آمریکا می شود
0بازدید

ایرانی‌ها در انفجار عراق آسیب ندیده‌اند

مدیرکل عتبات سازمان حج و زیارت گفت: در انفجار بامداد امروز سامرا به هیچ یک از زائران ایرانی آسیبی نرسیده است.

به گزارش باشگاه خبرنگاران، محسن نظافتی با اشاره به وقوع انفجاری در سامرا گفت: ساعت 2و 30دقیقه بامداد امروز بر اثر حمله انتحاری گروه‌های تروریستی در منطقه صید محمد سامرا متاسفانه تعدادی از عراقی ها شهید و مجروح شدند.

وی در ادامه افزود: هیچ یک از کاروان های حج و زیارت در این منطقه حضور نداشته است و همه زائران ما در سلامت کامل به سر می برند.

اوحدی: برنامه اعزام زائران مانند گذشته ادامه دارد

رییس سازمان حج و زیارت نیز در خصوص ادامه روند اعزام گفت: برنامه اعزام زائران مانند گذشته ادامه دارد چرا که کاروان های ایرانی از همراهی گشت مخصوص امنیتی برخوردارند.

سعید اوحدی گفت: کاروان های ایرانی از همراهی گشت مخصوص امنیتی برخوردارند و برنامه اعزام زائران مانند گذشته خواهد بود.

اوحدی یادآور شد: از این رو به متقاضیان اعزام توصیه می کنیم برای سفر به عتبات عالیات تنها از طریق کاروان های سازمان حج و زیارت اقدام و از مراجعه به کاروان های آزاد خودداری کنند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.