آخرین خبرجمله معنادار ترانه علیدوستی در وداع با پدرش
1بازدید

تراژدی مرگ پدر و فرزندانش در سد تفرش

سه نفر از اعضای یک خانواده به دنبال عدم آشنایی با فنون شنا در سد کشه تفرش غرق شدند.

به گزارش ایسنا، در پی تماس هایی از ستاد بحران، فرمانداری و همچنین آتش‌نشانی تفرش و اطلاع‌رسانی این حادثه، ستاد فرماندهی سازمان آتش‌نشانی اراک ساعت 18:00 روز گذشته گروه غواصی سازمان را به محل حادثه واقع در سد کشه تفرش اعزام کرد.

به گفته محسن فضلی، معاون عملیات سازمان و فرمانده عملیات تیم غواصی، بنا به اظهار شاهدان در ابتدا خانم جوانی از اعضای یک خانواده به دلیل عدم آشنایی با خطرات ورود در آب‌های سد غرق شد. پدر و برادر وی برای نجات او اقدام کردند ولی این دو نفر نیز به دلیل عدم آشنایی با فنون شنا نتوانستند از آب خارج شده و به عمق آب فرو رفته و دیگر به سطح آب برنگشتند.

وی افزود: با توجه به اظهارات شاهدان و مشخص شدن محدوده فرو رفتن آنها در آب، آتش‌نشانان با استفاده از ابزار مخصوص غواصی به جستجو در عمق آب پرداختند و سرانجام موفق به خارج کردن هر سه نفر به ترتیب پسر، پدر و سپس دختر خانواده از آب شدند که مرگ آنها توسط عوامل اورژانس حاضر در محل تأیید شد.

معاون عملیات آتش نشانی اظهار کرد: جنازه این سه عضو خانواده به عوامل انتظامی منطقه تحویل شد و آتش نشانان بعد از اتمام عملیات ساعت 23:00 به محل ایستگاه خود مراجعت کردند.

وی در پایان از مردم خواست که به علت خطرات خاص سدها از ورود به آب آنها پرهیز کنند و در صورت شنا کردن حتما از تجهیزات فردی و جلیقه نجات استفاده کنند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۳۹۵/۰۴/۱۹ ۰۸:۲۵

چقدر دردناک ....خیلی

خان محمد علی آقا۱۳۹۵/۰۴/۱۹ ۰۵:۳۴

متأسفانه بنده نیز تقریبا مشابه چنین حادثه ی ناگواری را چندسال پیش در سد تاریک استان گیلان شاهد بودم و از همه میخواهم که کلا شنا کردن در سدها را فراموش کنند

ناشناس۱۳۹۵/۰۴/۱۹ ۰۲:۰۸

آخه تد به کی باید شاهد این حوادث باشیم
باید از دسارسز مردم به کناره های سد توسط سیم خاردار و نوانع دیگه جلوگیری کرد

حمیدرضا۱۳۹۵/۰۴/۱۹ ۰۰:۴۶

واقعا ناراحت کننده هستش این اتفاق:-(
من خودم شنا بلدم اما هیچ‌وقت علاقه ای به شنا در جاهای پرعمق ندارم.
خدا رحمتشون کنه.

ناشناس۱۳۹۵/۰۴/۱۸ ۲۱:۴۵

خیلی دلخراش بود چرا مردم توجهی به این حوادث نمیکنن! پیشنهاد میکنم هر سال اسامی افراد غرق شده با یه پلا کارد در اطراف سدها ومحل حادثه نصب کنند تا مردم توجه کنند.

ناشناس۱۳۹۵/۰۴/۱۸ ۱۹:۵۴

به نظر میرسد این خبر تکراری باشد.

مینا۱۳۹۵/۰۴/۱۸ ۱۹:۰۶

اخه شنا کردن با این خطرات می ارزه!!!!

صادق کوشکی۱۳۹۵/۰۴/۱۸ ۱۹:۰۲

ای کاش در اطراف سدها به جای نوشتن کلمه شنا ممنوع و یا خطر غرق شدن بر روی تابلوها ,به طور کامل دلایل خطرناک بودن شنا و ورود به اب سد رو به دلیل شیرین بودن ,چسبنده بودن گل و لای,افزایش یکباره شیب ,سرد بودن اب و.....رو برای مردم می نوشتند .
مطمینا افرادی که در سدها غرق می شوند به دلیل نااگاهی افراد هست

حمید کلباسی۱۳۹۵/۰۴/۱۸ ۱۹:۰۲

با عرض تسلیت رحلت جانگداز اعضای این خانواده ، چرا تعلیم شنا در مدارس ایران اجباری نمیشود؟

ناشناس۱۳۹۵/۰۴/۱۸ ۱۸:۵۴

یه شنا به این مردم یاد نمی دهند!!!!!!!!!چی توی این مدارس یاد می دهند!!!!!

ناشناس۱۳۹۵/۰۴/۱۸ ۱۸:۴۳

این جمله نیروهای امداد موفق به خروج اجساد شدند
انسان رو به توانمندی نیروهای امدادی دلگرم می کنه

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.