آخرین خبراولین رنگ پوست، رئیس مجلس نمایندگان آمریکا می شود
1بازدید

امیرعبداللهیان مطرح کرد:

عربستان مسئول طولانی‌شدن مذاکرات کویت

معاون سابق وزیر خارجه ایران تاکید کرد که اقدامات بی وقفه سعودی در بمباران هوایی مناطق مسکونی و زیرساخت‌های یمن و نقض آتش‌بس ، مذاکرات سیاسی یمنی ها را بی اثر کرده است.

معاون سابق وزیر خارجه ایران تاکید کرد که اقدامات بی وقفه سعودی در بمباران هوایی مناطق مسکونی و زیرساخت‌های یمن و نقض آتش‌بس ، مذاکرات سیاسی یمنی ها را بی اثر کرده است.

به گزارش تسنیم، حسین امیرعبداللهیان معاون سابق  وزیر خارجه ایران تاکید کرد که عربستان سعودی مسئول مستقیم طولانی شدن مذاکرات سیاسی یمنی ها در کویت است.

وی افزود تهران هیچ دخالتی در امور یمن نداشته و ندارد اما به حمایت‌های معنوی و انسان دوستانه خود از مردم یمن قویا ادامه می‌دهد.

امیرعبداللهیان تاکید کرد: علیرغم کارشکنی و ممانعت سعودی در ارسال کمک‌های انسان دوستانه مردم ایران به یمن ، این اقدام را با هماهنگی سازمان های ذیربط بین المللی و منطقه ای بخوبی انجام داده ایم.

معاون سابق وزیر خارجه ایران با اشاره به اینکه عربستان با سیاست غلط جنگ افروزی در منطقه با آتش بازی می‌کند تاکید کرد: عربستان عامل اصلی بحران‌های منطقه ای بشمار می رود و اگر سیاست‌های غلط خود را اصلاح نکند علاوه بر خود، منطقه را بیش از پیش متضرر خواهد ساخت.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.