آخرین خبرخلاصه بازی تراکتور 2 - نفتچی ازبکستان 2
1بازدید

وزیر دفاع ترکیه: کودتا تمام شد، خطر باقی است

وزیر دفاع ترکیه اعلام کرد که کودتای نظامی در این کشور ناکام مانده اما تهدیدها و خطراتی هنوز پابرجاست.

وزیر دفاع ترکیه اعلام کرد که کودتای نظامی در این کشور ناکام مانده اما تهدیدها و خطراتی هنوز پابرجاست.

به گزارش ایسنا به نقل از خبرگزاری اسپوتنیک، فیکری ایسیک، وزیر دفاع ترکیه اعلام کرد: تلاش برای کودتای نظامی، ناکام ماند اما هنوز زود است که بگوییم به طور کامل خطر را پشت سر گذاشته‌ایم.

وی در ادامه خاطرنشان کرد: ما همچنان از مردم می‌خواهیم که حضور فعال داشته باشند تا اطمینان حاصل کنیم که خطر پایان یافته است.

از سوی دیگر، دفتر ریاست‌جمهوری ترکیه نیز درباره احتمال وقوع کودتای نظامی دیگری در این کشور هشدار داد.

عمر چلیک، وزیر امور اتحادیه اروپا در ترکیه نیز گفت: دولت 90 درصد اوضاع را تحت کنترل دارد اما طراحان کودتا همچنان برخی فرماندهان نظامی را به عنوان گروگان نزد خود نگه داشته‌اند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

علی۱۳۹۵/۰۴/۲۶ ۲۳:۵۱

آقای وزیر دفاع دیگر تاریخ مصرف این بازیها تمام شده است احیانا اگر بطور کامل به هدفتان نرسیدیدکاری نداره که باباجان دوبار آتشبازی مجدد راه اندازی کنید آره بابا

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.