آخرین خبرجهش شاخص کل بورس پس از ۳ روز افت متوالی/ ۴.۵ همت پول حقیقی به بازار برگشت
4بازدید

آدریانو: آرژانتینی‏ها از من می‏ترسند

آدریانو که به تازگی بار دیگر به روزهای اوجش بازگشته، در صحبت‏هایی تاکید کرده که بازگشت به ترکیب تیم ملی کشورش، باعث شده تا برخی مشکلات را کنار گذاشته و به روزهای خوب بازگردد.

مهاجم باشگاه فلامنگو بار دیگر به ترکیب تیم ملی برزیل دعوت شده است و دونگا بار دیگر می خواهد این ستاره را در ترکیب تیمش ببیند و از او در جریان دیدار مرحله مقدماتی این تیم مقابل آرژانتین و شیلی بهره خواهد برد. این در حالی است که این ستاره حدود 5 ماه است که از ترکیب تیم دونگا به دور بوده است.

آدریانو در رقابتهای کوپاآمه ریکای سال 2004 و جام کنفدراسیونهای سال 2005، مهره موثری برای تیم ملی کشورش بود و توانست در فینال این رقابتها، در پیروزی برزیل مقابل آرژانتین سهیم باشد.

آدریانو در گفت و گویی با گلوبواسپورته گفت:«نام من در دیدار مقابل آرژانتین باعث می شود که بازیکنان این تیم اندکی هراسناک به میدان بیایند.»

آدریانو که به تازگی بار دیگر به روزهای اوجش بازگشته، در صحبت‏هایی تاکید کرده که بازگشت به ترکیب تیم ملی کشورش، باعث شده تا برخی مشکلات را کنار گذاشته و به روزهای خوب بازگردد.

آدریانو ادامه داد:« وقتی اعلام کردم که به مدت زمانی استراحت نیاز دارم، به این دلیل است که در شرایط واقعا بدی بودم.من برای بازگشت به کشور و ریشه هایم ،همه چیز را کنار گذاشتم.من بسیار خوشحالم و این هم همان دلیلی است که مجددا به تیم ملی برزیل دعوت شده ام. اکنون از اینکه لذت بازی برای تیم ملی را مجددا می چشم، بسیار خوشحالم.»

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.