آخرین خبرخلاصه بازی تراکتور 2 - نفتچی ازبکستان 2
1بازدید

وزیر آموزش و پرورش پیگیری کند

نماینده مردم پاوه و اورامانات در مجلس با انتقاد از عدم پرداخت حق نوارمرزی به فرهنگیان مناطق مرزی، وزیر آموزش و پرورش را موظف به پاسخگویی دانست.

شهاب نادری در گفت‌ وگو با خبرنگار خبرگزاری خانه ملت درباره اینکه چه میزان از حق نوارمرزی به فرهنگیان مناطق حوزه انتخابیه وی تعلق گرفته است، گفت: مدارسی در منطقه مرزی پاوه و اورامانات وجود دارد که 50کیلومتر با عراق و800 کیلومتر با پایتخت فاصله دارند اما متاسفانه تاکنون حق نوارمرزی به مدارس و معلمان آن تعلق نگرفته و مدارس این مناطق بافت بسیار فرسوده‌ای دارد و تنها بنیادهای مردمی به بازسازی مدارس کمک می‌کنند.

نماینده مردم پاوه و اورامانات در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: مسئولان آموزش و پرورش احتمالا به آموزش و پرورش چند شهرمرزی بودجه‌ای را تحت عنوان  حق نوارمرزی پرداخت کرده و حالا مدعی پرداخت این حق از سال 94 به بعد به همه مدارس و فرهنگیان مناطق مرزی شده‌اند.

وی با تاکید بر اینکه درخواست تمامی مرزنشین‌های فرهنگی این است که حق نوارمرزی به حقوق‌های آن‌ها اضافه شود، گفت: مدارس کپری هنوز در پاوه و دیگر مناطق مرزی کشور وجود دارند و تجهیزات و امکانات مدارس در سطح بسیار پایینی است، حتی وسیله و سرویس مناسب برای رفت و برگشت معلمان به این مدارس در نظر گرفته نشده و آن‌ها با شرایط سختی خود را به مدارس مرزی می‌رسانند.

نماینده مردم پاوه و اورامانات در مجلس شورای اسلامی به وزیر آموزش و پرورش درخصوص پرداخت مزایای معلمان مناطق مرزی تذکر داد و گفت: مسئولان باید قانون را به درستی اجرا کنند و پس از گذشت 37 سال از انقلاب اسلامی و تاکید به ایجاد شرایط مناسب و رایگان تحصیل در مناطق محروم فکری اساسی برای معلمان و دانش‌آموزان این مناطق کنند.

به گزارش خبرگزاری خانه ملت، معاون توسعه مدیریت و پشتیبانی وزیر آموزش و پرورش به تازگی گفته است؛ حق نوارمرزی در مجموعه آموزش و پرورش از سال ۹۴ پس از 6 سال وقفه با تکیه بر منابع داخلی پرداخت شده است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.