آخرین خبرعکس: پنجره‌ای به گذشته؛ شهید لاریجانی در کنار سرلشگر محسن رضایی
0بازدید

واکنش لاریجانی به شایعه بازداشت جلالی

رئیس مجلس شورای اسلامی با تکذیب اخبار منتشره در مورد بازداشت کاظم جلالی گفت که این موضوع و خبرهای مربوط به پادرمیانی من در این رابطه خلاف و دروغ است.

رئیس مجلس شورای اسلامی با تکذیب اخبار منتشره در مورد بازداشت کاظم جلالی گفت که این موضوع و خبرهای مربوط به پادرمیانی من در این رابطه خلاف و دروغ است.

علی لاریجانی در گفت‌وگو با ایسنا، درباره انتشار خبری در رسانه‌ها مبنی بر بازداشت چندساعته کاظم جلالی، رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس و پادرمیانی‌اش برای آزادی وی، گفت: کل این موضوع خلاف اندر خلاف بوده است.

وی افزود: نه چنین چیزی بوده و نه کسی به من مراجعه کرده است. متأسفم زیرا از کارهای زشت و قبیح بود که نسبت به شخصیتی این حرف‌ها را زدند و بعد هم اشاره کردند که من پادرمیانی کردم. اینها خلاف و دروغ بود و من هم چنین چیزی را مطرح نکردم.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.