آخرین خبرخلاصه بازی تراکتور 2 - نفتچی ازبکستان 2
1بازدید

چند دانش‌آموز کلاس اولی مردود شدند؟

معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش از مردودی 47 هزار دبستانی در 2 سال گذشته خبر داد.
 
به گزارش فارس، محمد دیمه‌ور معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش در سومین روز سی‌وسومین اجلاس مدیران و روسای آموزش و پرورش کشور با اشاره به توجه بیشتر به دانش‌آموزان اول دبستانی اظهار داشت: باید توجه بیشتری به این دسته از دانش‌آموزان داشته باشیم و 47 هزار دانش‌آموز پایه اول در دو سال گذشته مردودی داشته‌ایم که این در حالی است که ارزش‌یابی کیفی و توصیفی در دوره ابتدایی اجرا می‌شود.

وی افزود: بخش قابل توجهی از دانش‌آموزان اکنون در مدرسه هستند که مشکلات یادگیری دارند و اگر به آنها توجیه نشود ترک تحصیل و یا خروج از مدرسه را شاهد خواهیم بود.

دیمه‌ور با اشاره به دوره پیش‌دبستانی خاطرنشان کرد: با ردیف بودجه‌ای که امسال درخصوص پیش‌دبستانی دریافت می‌شود 150 هزار کودک در مناطق محروم جذب خواهند شد که اولویت نیز با مناطق محروم عشایری خواهد بود.

معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه دو جایزه ملی در حوزه ابتدایی در نظر گرفته‌‌ایم تصریح کرد: به رئیس برتری که در دوره پیش‌دبستانی تلاش بسیاری در جهت پوشش این دانش‌آموزان انجام دهد یک جایزه ملی و به اداراتی که در دبستان‌های محروم خدمات خاص به کودکان ارائه دهند نیز جایزه ملی دیگری اهدا خواهد شد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

استاد اندیشه۱۳۹۵/۰۵/۲۲ ۰۲:۰۷

ظاهرا شما دلسوزید

ناشناس۱۳۹۵/۰۵/۲۱ ۱۰:۳۰

کلا تو بحران غرق هستیم... بحران بالا رفتن آمار طلاق..بحران پایین اومدن آمار ازدواج...بحران سلامت و بهداشتو درمان....بحران سیاسی.. بحران فرهنگی.. بحران آموزشی.. بحران بیکاری تحصیل کرده ها...بحران خودکشی ...بحران ترک تحصیلی.. بحران رشد منفی جمعیت...بحران آب....بحران هوا و گرد و غبار و آلودگی............ خدایا وسط این همه بحرانها یادی از ما کن

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.