آخرین خبرعکس: پنجره‌ای به گذشته؛ شهید لاریجانی در کنار سرلشگر محسن رضایی
3بازدید

معاون وزیر کار:

نرخ بیکاری در کشور تک رقمی می‌شود

معاون امور مجلس، حقوقی و استان‌های وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: مقدمات تک رقمی شدن نرخ بیکاری در کشور تا میزان زیادی فراهم شده است.

معاون امور مجلس، حقوقی و استان‌های وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: مقدمات تک رقمی شدن نرخ بیکاری در کشور تا میزان زیادی فراهم شده است.

به گزارش تسنیم، جمشید تقی‌زاده ظهر امروز در حاشیه مراسم تودیع و معارفه مدیرکل جدید تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان در جمع خبرنگاران اظهار داشت: نرخ بیکاری کشور در آغاز دولت یازدهم بیش از 13 درصد بود اما اکنون، به 11.8 درصد رسیده است.

معاون امور مجلس، حقوقی و استان‌های وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی افزود: براساس برنامه و افقی که ترسیم شده، تا سال 1404 میزان بیکاری در کشور تک رقمی خواهد شد.

وی حمایت تسهیلاتی از کارگاه‌های کوچک و متوسط، شناسایی و رفع موانع پیش‌روی شرکت‌ها و کارگاه‌های کم بازده و زیان‌ده و توانمند کردن آنها، فعال کردن معاونت‌های اشتغال ادارات کل این وزارتخانه و سرمایه‌گذاری در استان‌ها را از نمونه اقدامات انجام شده و در حال انجام برای رسیدن به میزان بیکاری تک رقمی است.

تقی‌زاده به طرح بیمه سلامت ایرانیان نیز اشاره کرد و افزود: تاکنون حدود 10 میلیون ایرانی در این طرح کم نظیر پوشش داده شده‌اند و این طرح استمرار دارد و در بودجه هم توجه خاصی به این طرح شده است.

معاون امور مجلس، حقوقی و استان‌های وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: در بخش حمایت از کارگاه های کوچک و متوسط  و شرکت ها و کارگاه هایی که به تعبیری کم بازده و زیان‌ده بوده اند وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی نقش مهمی را ایفا کرد تا در بخش های مختلف کارگاه های کوچک و متوسط به کار بیفتند.

وی با بیان اینکه استان گلستان توانمندی و ظرفیت های بالقوه بسیار زیادی را در بخش کارگاه دارد، افزود: نرخ بیکاری در ابتدای تحویل گرفتن دولت جدید بیش از 13 درصد بوده اما آماری که امروزه شاهد آن هستیم 11.8 درصد است و تلاش می‌شود تا پایان دولت نرخ بیکاری در گلستان 1.5 درصد دیگر کاهش یابد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۳۹۵/۰۵/۲۴ ۱۶:۲۸

بيشتر آدم هاي بيكار آشوب درت مي كنند ومملكت را نا امن مي كنند.ايجاد اشتغال=حفظ نظام

سیدجعفر کاظمی۱۳۹۵/۰۵/۲۴ ۱۰:۳۶

نرخ بیکاری از آمار ثبت نام کنندگان درادارات کار بدست آمده است ولی 2برابرآن ، کسانی هستندکه هیچ نشانی از آنها درلیست نیست بهتراست خودمان را گول نزنیم.

ناشناس۱۳۹۵/۰۵/۲۴ ۰۹:۵۹

آخه مگه به اين سادگي‌هاست كه الكي حرفش را مي‌زنيد تك رقمي شود. بيكاري داره بيداد مي‌كنه.

منصور اميريان۱۳۹۵/۰۵/۲۴ ۰۹:۲۳

سلام. آمار مخدوش است و سند معتبري ندارد. با حلوا حلوا هم دهانها شيرين نمي شود. وقتي تك رقمي هم شود يعني نهايت 25% كاهش يافته و اتفاق خاصي نيفتاده است!! قدري تامل بايد كرد. تكيلف اختلاسها و رانتهاي بيشمار و فيشهاي نجومي و كمكهاي بيل المللي و .. را مشخص كنيد تا زمينه كارآفريني فراهم شود.

مهدی۱۳۹۵/۰۵/۲۴ ۰۹:۰۳

مثل تورم که میگن تک رقمی شده بلا نسبت

ناشناس۱۳۹۵/۰۵/۲۴ ۰۸:۵۴

در آمار البته

ناشناس۱۳۹۵/۰۵/۲۴ ۰۸:۵۲

جان من فقط دولت را بزرگتر نکنید. همین کارمندها هم زیادی هستند. در خیلی از ادارات کارمندها بیکارند و ول می گردند.

ناشناس۱۳۹۵/۰۵/۲۴ ۰۸:۲۵

همانند نرخ تورم؟؟؟؟!!!!!بيکاري با سرمايه گذاري و امنيت توليد و اقتصاد تامين مي شود نه با پرتاب موشک و حمله به تجار کشورهاي ديگر از سوي دلواپسان رانت و انحصار.

ایرانی۱۳۹۵/۰۵/۲۴ ۰۸:۰۸

نرخ تورم فقط بر روی کاغذ تک رقمی شده چون گرانی روز به روز بیداد میکند و داد مردم بلند است.حالا رسید به نرخ بیکاری؟ خدا به خیر کند.

ایرانی۱۳۹۵/۰۵/۲۴ ۰۷:۴۸

5سال است مدرک گرفتم کاری و استخدام و بازارکارنیست
به مردم دروغ نگوئید

ناشناس۱۳۹۵/۰۵/۲۴ ۰۷:۱۹

مردم خسته شدند از بیکاری و فساد در سیستم اداری و عدم نظرات. نهادهای نظارتی و بازرسی کشور باید به دقت مراقب باشند تا سوء استقاده و کلاه برداری های آنها حتی در مسئله استخدام و اشتغال مایه یاس مردم بیشتر از این نشود. شعار کافیست عمل کنید.

ناشناس۱۳۹۵/۰۵/۲۴ ۰۱:۴۸

حتما همینطوره!
50 سال آینده انشاالله

علی۱۳۹۵/۰۵/۲۴ ۰۱:۲۰

بگو صفر .

فرهاد۱۳۹۵/۰۵/۲۴ ۰۰:۳۵

این امارها چون امارهای دولت قبلی است و برای شنوندگان جز یک شوخی نیست

ناشناس۱۳۹۵/۰۵/۲۴ ۰۰:۳۱

میشود میشود رو رها کنید هر وقت شد اعلام کنید.

ناشناس۱۳۹۵/۰۵/۲۴ ۰۰:۰۵

وای اعصابم دیگه خورد میشه این آمار و ارقام مزخرف رو میدید

مرتضی۱۳۹۵/۰۵/۲۳ ۲۳:۵۵

تو این دولت بیکاری چند برابر شده

ناشناس۱۳۹۵/۰۵/۲۳ ۲۳:۵۴

عععععععععععععععععععععععععععععععععععععععععععععع خیلی مرسی عجب بهبه مسئولین چقدر خوبن

ناشناس۱۳۹۵/۰۵/۲۳ ۲۳:۵۴

حتما با تغییر تعریف بی کاری می خواد تک رقمی شه.

hamid۱۳۹۵/۰۵/۲۳ ۲۳:۵۳

این امار از کجا دراومده؟

ناشناس۱۳۹۵/۰۵/۲۳ ۲۳:۵۲

امار من دراوردی

ناصر۱۳۹۵/۰۵/۲۳ ۲۳:۳۸

نرخ بیکاری به این دلیل تا ۱۴۰۴ کم میشه که تعداد جمعیت جوان و آماده کار کم میشه و بیکاران امروز سن استخدام را از دست میدهند.

ناشناس۱۳۹۵/۰۵/۲۳ ۲۳:۲۶

توهین نکنید به شعور ما بی کار ها

دانشجو۱۳۹۵/۰۵/۲۳ ۲۳:۲۱

کار نخواستیم فقط کاش شعار نمیدادید حداقل. خاک بر سر من اگر در این کشور بمانم که شما بخواید مشکلاتم رو حل کنید!

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.