آخرین خبرجهش شاخص کل بورس پس از ۳ روز افت متوالی/ ۴.۵ همت پول حقیقی به بازار برگشت
7بازدید

دلایل مسئولان برای امحاء خودروهای لوکس

رئیس انجمن صنفی کارفرمایی واردکنندگان خودرو موضع صریح این انجمن را امحاء و از بین بردن کالای قاچاق دانست و گفت: طبق بررسی‌های صورت گرفته، هزینه صادرات مجدد ۱۳ خودروی لوکس قاچاق از قیمت آنها بیشتر می‌شود.

رئیس انجمن صنفی کارفرمایی واردکنندگان خودرو موضع صریح این انجمن را امحاء و از بین بردن کالای قاچاق دانست و گفت: طبق بررسی‌های صورت گرفته، هزینه صادرات مجدد ۱۳ خودروی لوکس قاچاق از قیمت آنها بیشتر می‌شود.

به گزارش تسنیم میثم رضایی رئیس انجمن صنفی کارفرمایی واردکنندگان خودرو از امحاء و نابودی 13خودروی لوکس قاچاق حمایت کرد و آن را درس عبرتی برای قاچاق چیان ریز و درشت کشور دانست.

وی با بیان اینکه رسیدگی به پرونده خودروهای لوکس قاچاق از سال گذشته آغاز شده و در حال حاضر شاهد اعلام حکم آن هستیم، افزود: موضع صریح این انجمن، امحاء و از بین بردن کالای قاچاق است. موضوع صادرات این خودروها و یا فروش قطعات آن نیز در نهادهای متولی و دخیل در این پرونده بررسی شده است که به این نتیجه رسیدند، هزینه صادرات این خودروها از قیمت خودرو بیشتر می شود.

رضایی ادامه داد: موضوع فروش قطعات و لوازم یدکی این خودروها در بازار داخلی نیز به دلیل شبهه در ایجاد فساد، از دستور کار مسئولان امر خارج و در نهایت تصمیم بر امحای این خودروهای قاچاق در استان فارس گرفته شده است.

وی با اعلام اینکه متهم این پرونده یک نفر است، تصریح کرد: از 13 خودروی بنز، پورشه، رنجروور و ب.ام.و، تعداد 12 خودرو در استان فارس و یک دستگاه از این خودروها در استان اصفهان کشف و ضبط شده است.

رئیس انجمن صنفی کارفرمایی واردکنندگان خودرو، برخورد قاطع با قاچاقچیان و از بین بردن اجناس کلان قاچاق در پیش چشم مردم را خط جدیدی برای مبازره با قاچاق کالا و ارز دانست که به تازگی از سوی مسئولان و متولیان امر ترسیم شده است.

به گفته رضایی، قبل از این، سرنوشت کالاهای غیر فسادپذیر مکشوفه قاچاق، یا ماندن در انبارهای سازمان امول تملیکی بود، یا به مزایده گذاشته می‌شد و یا آن طور که اخیرا اعلام شده امکان صادرات مجدد آنها فراهم می‌شد.

وی ادامه داد: وقتی کالای قاچاق از طریق سازمان اموال تملیکی دوباره فروخته شده و به بازار می‌آید قاچاقچیان آنها را خریده و کنار کالای قاچاق خود به بازار عرضه می‌کنند و به عبارت دیگر کالای قاچاق خریداری شده از سازمان اموال تملیکی، به نوعی نقش پوشش در مورد کالای قاچاق کشف نشده را ایفا می کند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

داود۱۳۹۵/۰۵/۲۴ ۱۵:۵۳

خودرو ها را یا در اختیار پلیس ویا تشریفات امور خارجه و یا تشریفات ادارات دولتی قرار دهید و یادر مناطق آزاد بفروش برسانید

ناشناس۱۳۹۵/۰۵/۲۴ ۱۵:۳۹

بدینشون به پلیس یا وقف کارهای عام المنفعه کنید این همه راه بدترین راه رو انتخاب کردین ؟

علی۱۳۹۵/۰۵/۲۴ ۱۵:۳۰

به جای اینکار این خودروها رو در اختیار پلیس راهور و نیروی انتطامی قرار بدن.

mojtaba۱۳۹۵/۰۵/۲۴ ۱۵:۲۵

خوب به محیط زیست هدیه بدید یا با قیمت بفروشید و هزینه کمیته بهزیستی کنید.

ناشناس۱۳۹۵/۰۵/۲۴ ۱۵:۲۵

از این خودروها به عنوان خودروهای محافظ تشریفات میشه استفاده کرد و سالها با کلاس هستند.

ناشناس۱۳۹۵/۰۵/۲۴ ۱۵:۲۱

این ها مگه گوشیه که بشه قاچاق کرد!؟!؟؟

مهران۱۳۹۵/۰۵/۲۴ ۱۵:۱۷

مرغ پخته هم از اين اظهارات خنده‌اش مي گيره.

ناشناس۱۳۹۵/۰۵/۲۴ ۱۵:۱۵

هزینه ی اونها بالاخره از پول این مملکت رفته. مفتی که نیومده. خرابش کنیم که چی بشه؟؟؟ به قول یه عزیزی کرایه بدید به مجالس عروسی و درآمدشو صرف خیریه کنید.

ناشناس۱۳۹۵/۰۵/۲۴ ۱۵:۱۲

بایستی به مزایده گذاشته شوند، و از پولش برای حمایت از مبارزین با قاچاق حمایت شود.

شهرام رودپیمای رشت آبادی۱۳۹۵/۰۵/۲۴ ۱۵:۱۱

با نام خدا
با سلام و تحیات . احتراما با استحضار میرساند :
یک سوال اساسی برای اینجانب مطرح است چگونه و چرا این کالاهای قاچاق لوکس وارد کشور میشود . مثال آیا یک دیپلمات آمریکایی میتواند بصورت قاچاق وارد کشور شود و تحقیق نماید و جاسوسی کند .
اینجانب بر این اصل باور دارم که مملکت نیاز به مدیران انقلابی و با هوش و شجاع دارد . که تحت تاثیر هیچ قدرتی به غیر از خدا قرار نگیرند . ...............میتوان راه امام علی (ع ) را پیمود .......من واجداد من خواب این ماشینها را نیز نمیبینیم.............

ناشناس۱۳۹۵/۰۵/۲۴ ۱۵:۱۱

مسوولین ماشین ها رو برای مزایده بذارن

محمد۱۳۹۵/۰۵/۲۴ ۱۵:۰۹

هزینه صادرات مجدد بیشتر از قیمت خودرو خواهد شد!!!
با چنین حسابهای دقیقی باعث شده ایم قیمت پراید بشه بالا 20 میلیون . احسنت به رییس انجمن صنفی وارد کنندگان !! خدایی این انجمن که اعضاش فقط واردات دارن چه اشتغالی ایجاد کردن که اسمشونو گذاشتن کارفرمایان .؟!!

ناشناس۱۳۹۵/۰۵/۲۴ ۱۵:۰۹

لطفا" مسئولانی که خودروی وطنی استفاده می کنند را معرفی کنید.

ناشناس۱۳۹۵/۰۵/۲۴ ۱۵:۰۶

خب بدنش به پلیس

امید۱۳۹۵/۰۵/۲۴ ۱۵:۰۵

فکر می کنید چنین کاری عاقلانه است - این یعنی چی
خیلی ناراحت هستید بزاریدش در موزه ماشین ها
چه اتفاقی می افتد؟

وجدان بیــــــــــــــــــــدار۱۳۹۵/۰۵/۲۴ ۱۵:۰۴

فکر خراب

ناشناس۱۳۹۵/۰۵/۲۴ ۱۵:۰۲

این حرفها حیرت انگیز است. چرا صادرات مجدد؟ در همین داخل بفروشید و پولش را بحساب محک بریزید.

ناشناس۱۳۹۵/۰۵/۲۴ ۱۵:۰۲

این ماشین ها در مناطق ازاد قابل فروش هستند

زاکانی۱۳۹۵/۰۵/۲۴ ۱۵:۰۰

خودرو(فرغون)سازا که خیالشون راحته به لطف تعرفه های گمرکی فعلا سفرشون پر رنگه. واردکننده ها هم که راااااحت هر قیمتی میخوان میفروشن و آپشن ها رو از رو ماشین برمیدارن دوباره میفروشن. باید هم بترسن از اینکه انحصاری از دستشون در بیاد.

ناشناس۱۳۹۵/۰۵/۲۴ ۱۴:۵۱

اینها فقط بلدن خراب کنن

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.