آخرین خبرطنین فریاد استکبارستیزی در خیابان‌های ایران؛ میثاق با شهیدان، خروش ملت علیه آمریکا
2بازدید

اردوغان:

عامل انتحاری غازی عینتاپ، 12 تا 14 ساله بود

رئیس‌جمهور ترکیه اعلام کرد که عامل انتحاری حمله تروریستی امروز یکشنبه در غازی عینتاپ، فردی 12 تا 14 ساله بوده است.

عامل انتحاری غازی عینتاپ، 12 تا 14 ساله بود
رئیس‌جمهور ترکیه اعلام کرد که عامل انتحاری حمله تروریستی امروز یکشنبه در غازی عینتاپ، فردی 12 تا 14 ساله بوده است.

به گزارش فارس، رئیس‌جمهور ترکیه می‌گوید عامل حمله انتحاری بامداد امروز یکشنبه در غازی عینتاپ، 12 تا 14 ساله بوده است.

بامداد امروز یکشنبه، وقوع انفجاری قدرتمند در نزدیکی مراسم عروسی در شهر «غازی عینتاب» ترکیه ده‌ها کشته و زخمی بر جا گذاشته است.

مقامات ترکیه در تازه‌ترین اظهارنظر درباره حمله انتحاری غازی عینتاپاعلام کردند که 50 نفر کشته و حدود 100 تن هم زخمی شدند.

حالا رئیس‌جمهور ترکیه در تازه‌ترین اظهارنظر گفته است که عامل حمله انتحاری در این شهر ترکیه، فردی 12 تا 14 ساله بوده است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.