آخرین خبرعکس: پنجره‌ای به گذشته؛ شهید لاریجانی در کنار سرلشگر محسن رضایی
1بازدید

مجلس و دولت در الگوی IPC اختلاف نظر کلان ندارند

وزیرنفت، با اشاره به بررسی الگوی قراردادهای جدید نفتی در مجلس گفت:مجلس و دولت در زمینه الگوی قراردادهای جدید نفتی با یکدیگر تعامل داشته و اختلاف نظری در سطح کلان ندارند.

وزیرنفت، با اشاره به بررسی الگوی قراردادهای جدید نفتی در مجلس گفت:مجلس و دولت در زمینه الگوی قراردادهای جدید نفتی با یکدیگر تعامل داشته و اختلاف نظری در سطح کلان ندارند.

بیژن نامدار زنگنه درگفت وگو با خبرنگار خبرگزاری خانه ملت،با اشاره به بررسی الگوی قراردادهای جدید نفتی درمجلس گفت:مجلس و دولت در زمینه الگوی قراردادهای جدید نفتی با یکدیگر تعامل داشته و اختلاف نظری در سطح کلان ندارند.

مجوز فعال شدن سوآپ نفت و فرآورده های نفتی از کشورهای حاشیه خزر داده شده است

وزیر نفت در خصوص توقف سوآپ نفت و فرآورده های نفتی از کشورهای حاشیه خزر،افزود:زمانی که یک مسیری خشک می شود مدت ها برای راه اندازی آن زمان نیاز است،اما درحال حاضر تاکید براین بوده و مجوز داده شده که سوآپ نفت و فرآورده های آن در کشورهای حاشیه خزر فعال شود و دراین زمینه رایزنی ها درحال انجام است.

سوآپ حاشیه خزر به طور کامل قطع نشده است

زنگنه در پاسخ به این سوال که سوخت مایع نیروگاه های شمال کشور با توقف سوآپ چگونه تامین می شود،ادامه داد:سوآپ به طور کامل قطع نشده و مقدار اندکی سوآپ صورت می گیرد،اما مهم سوآپ نفت خام بوده که انجام نمی شود.

وزیرنفت درخصوص ورود وزارت اطلاعات به موضوع آتش‌سوزی‌های اخیر ،تصریح کرد:ورود وزارت اطلاعات به موضوع آتش سوزی ها مثبت و خوب است و وزارت نفت از بررسی این موضوع استقبال می کند،تا مساله ای در برخی مراکز وجود نداشته باشد.


تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.