آخرین خبرعکس: پنجره‌ای به گذشته؛ شهید لاریجانی در کنار سرلشگر محسن رضایی
3بازدید

نوه داود رشیدی چگونه از مرگ پدربزرگش با خبر شد؟

رئیس سازمان سینمایی امروز صبح به خانه داود رشیدی رفت و با خانواده این بازیگر فقید تلویزیون و سینما دیدار و گفت و گو داشت، در جریان این دیدار سینا بانکی (فرزند لیلی و نوه داود رشیدی) نیز حضور داشت و به بیان خاطره دردناکی از درگذشت پدر بزرگش پرداخت.

به گزارش ایسنا، حجت الله ایوبی در حالی ذیروز به همراه دبیر جشنواره فیلم فجر به خانه برخی هنرمندان از جمله زنده یاد رشیدی رفت که کیومرث پوراحمد هم که هم‌زمان با درگذشت رشیدی به دلیل فوت یکی از اقوام نزدیکش نتوانسته بود در مراسم‌ها حضور پیدا کند به دیدن احترام برومند و لیلی رشیدی همسر و فرزند داوود رشیدی آمده بود.

پوراحمد که به سختی متاثر شده بود عصر روز جمعه شاهد جای خالی دوستش بود؛ دوستی که به گفته او دیگر جای خالی‌اش نه تنها در سینما و تئاتر که در زندگی هم پُر نمی‌شود.

در این دیدار سینا بانکی (فرزند لیلی و نوه داوود رشیدی) نیز با بیان خاطره دردناکی از درگذشت پدر بزرگش گفت: روز جمعه مادر و مادر بزرگم به سختی این خبر را از من پنهان کردند اما در مدت کوتاهی تمام اینستاگرام از عکس‌های پدربزرگم پُر شد و فهمیدم چه اتفاقی افتاده است و بسیار سخت بود.

این پسر نوجوان ۱۷ ساله ادامه داد: رابطه من و پدر بزرگم فقط رابطه نوه و پدربزرگ نبود بلکه ما با یکدیگر رابطه عمیق دوستانه هم داشتیم.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۳۹۵/۰۶/۲۰ ۰۹:۱۸

تابناک عزیز این خبر که نوه مرحوم رشیدی چطور متوجه شده که ایشون فوت کرده مگه چقدر مهمه که شما اعلام کردید یعنی خبری مهمتر از این نبود از شما بعیده

ناشناس۱۳۹۵/۰۶/۲۰ ۰۸:۳۴

عجب مطلب مهمی بود!!!!!

ناشناس۱۳۹۵/۰۶/۲۰ ۰۸:۲۴

این واقعه واسه ی همه مردم ایران خیلی سخته... روحشون شاد

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.