فرنام صنعت صفحه داخلی بالا گردشی
رنگ اکریلیک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
کیان صفحه خبر نسخه موبایل
رنگ اکریلیک  صفحه خبر موبایل
فرنام صنعت صفحه خبر موبایل
تبلیغات در تابناک صفحه خبر
اینترنت پیشگامان
فلای تو دی- صفحه خبر

ثروتمندترین مرد جهان کیست؟

کد خبر: ۶۲۲۳۸۲
|
۲۲ شهريور ۱۳۹۵ - ۱۲:۰۳ 12 September 2016
|
15462 بازدید
زمان چندانی از باز پس گرفتن لقب ثروتمندترین مرد جهان برای بار بیست و سوم توسط «بیل گیتس» نگذشته بود که امانثیو اورتگا بنیانگذار شرکت بین‌المللی البسه این لقب را از آن خود کرد.

به گزارش ایلنا، زمان چندانی از باز پس گرفتن لقب ثروتمندترین مرد جهان برای بیست وسومین بار توسط «بیل گیتس» بنیانگذار شرکت مایکروسافت نگذشته بود که امانثیو اورتگا بنیانگزار شرکت بین‌المللی البسه «Zara» این لقب را از او ربود و بر عرش میلیاردرهای جهان تکیه زد. این مرد که دهه هشتم زندگی خود را سپری می‌کند، همیشه از دید دوربین‌های رسانه‌ها فراری بود و هیچگاه پولی برای تبلیغات شرکت زارا پرداخت نکرده است، اما با این همه شرکتی را که در راس آن قرار دارد به عنوان موفق‌ترین شرکت در بخش تولید لباس مطرح کرده است.

اینک ثروت امانثیو اورتگا بالغ بر ۷۹.۵ میلیار دلار برآورد می‌شود. او به این ترتیب بیل گیت را مجبور به انتقال به جایگاه دوم میلیاردرها کرد، زیرا ثروت مالک مایکروسفت بالغ بر ۷۸.۵ میلیار دلار است.

 دلیل این جهش ناگهانی در ثروت اورتگا، ناشی از افزایش ارزش سهام شرکتش به نام «Inditex» است. این شرکت مالک علائم تجاری «زارا»، «ماسیمو دوتی» و «پل اند پیر» است. اورتگا و همسرش روسالیا، براند «Zara» را در سال ۱۹۷۵ وارد بازار پوشاک کردند و امروزه شرکت خرده‌ فروشی «InditexSA» دارای ۶۶۰۰ فروشگاه در سراسر جهان است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری
محک پایین متن خبر
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
رایتل - موبایل - صفحه خبر
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # ترامپ # ایران و آمریکا # قیمت طلا # تعطیلی مدارس # کالابرگ # مهدی تاج # سید حسن نصرالله
الی گشت
آخرین اخبار
نظرسنجی
در جنگ سه ساله اوکراین-روسیه کدام طرف پیروز میدان است؟