آخرین خبرحاج‌رضایی: علیدوستی پس از آن «چهارشنبه‌سوری شوم» از درون دچار ریزش شد/ از تسلی دادن به ترانه عاجز و ناتوانم/ کشتی دست اهلش است، قهرمانی زارع به دلم نشست
21بازدید
۱۲

ماجرای قتل و آزار وحشیانه «کیانا کوچولو»

فرمانده انتظامی خراسان رضوی در حالی از دستگیری و اعتراف عامل قتل «کیانا کوچولو» خبر داد که دختر 7 ساله بی گناه توسط شوهرعمه اش به قتل رسیده است.
 
به گزارش خراسان، سردار بهمن امیری مقدم در تشریح این پرونده جنایی گفت: چند روز قبل پرونده ربوده شدن دختربچه هفت ساله ای در شهرستان نیشابور مطرح شد که محتویات آن نشان می داد «کیانا کوچولو» در نیمه های شب از منزل مادربزرگش ربوده شده و به مکان نامعلومی انتقال یافته است.
 
این در حالی بود که پدر و مادر و پدربزرگ کودک در منزل حضور نداشتند و مقام ارشد انتظامی خراسان رضوی اضافه کرد: با توجه به نگرانی های شدید خانواده این کودک، این ماجرا با صدور دستورات ویژه در پلیس آگاهی و با استفاده از شیوه های علمی و فنی مورد رسیدگی قرار گرفت.
 
وی گفت: سرنخ ها و رصد های اطلاعاتی، کارآگاهان را به سوی شوهرعمه کودک کشاند، چرا که بررسی های مقدماتی بیانگر بروز یکسری اختلافات خانوادگی بود.
 
وی تصریح کرد: کارآگاهان با کسب مجوز های قضایی موفق شدند شوهرعمه کیانا را که مردی 37ساله و دارای سوابق کیفری است، در یک عملیات هماهنگ دستگیر کنند.
 
این مرد که از روز وقوع حادثه با خانواده کودک اظهار همدردی و نگرانی می کرد، در ابتدا هرگونه دخالت در ربوده شدن کودک را رد کرد اما وقتی در برابر شواهد مستند پلیس قرار گرفت، چاره ای جز بیان حقیقت نیافت و به قتل و آزاروحشیانه «کیانا کوچولو» اعتراف کرد و گفت: شب بیست و چهارم شهریور همسرم در منزل مادرش بود، من هم سوار بر موتورسیکلت به در منزل آن ها رفتم. موتورسیکلت را بیرون گذاشتم و با بالا رفتن از درخت حاشیه، خودم را به پشت بام منزل پدرزنم رساندم و از آن جا به داخل حیاط پریدم. به آرامی داخل منزل رفتم، دیدم همه خواب هستند و کیانا هم در گوشه ای خوابیده است. پاورچین پاورچین در کنار دختر هفت ساله قرار گرفتم و او را در همان حالت خواب به بیرون از منزل بردم. سپس او را سوار موتورسیکلت کردم تا به منزل خودمان رسیدیم. آن جا بود که او را مورد تعرض قراردادم و سپس با یک رشته چادر خفه اش کردم.
 
سردار امیری مقدم با اشاره به اعترافات دیگر متهم درباره مخفی کردن جسد کودک نیز گفت: متهم این پرونده جنایی در ادامه اظهاراتش، افزود: وقتی دیدم «کیانا» مرده است، جسد او را به باغی در روستای صومعه بردم و زیر چند تکه سنگ و نخاله مخفی کردم، بعد به منزل بازگشتم تا این که آن ها ماجرای مفقود شدن کیانا را مطرح کردند، من هم برای آن که کسی به من مشکوک نشود، با آن ها ابراز همدردی می کردم.
 
رئیس پلیس خراسان رضوی خاطرنشان کرد: صبح 95.6.24 وقتی اهالی منزل از خواب بیدار شده بودند که اثری از دختر هفت ساله نبود و در اتاق نیز باز بود.وی گفت: خانواده کیانا از تهران به نیشابور آمده بودند اما آن شب در منزل حضور نداشتند و بدین ترتیب با گزارش آدم ربایی از سوی پدر کیانا، این پرونده در پلیس آگاهی مورد رسیدگی قرار گرفت. 

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

مریم شاهوری۱۳۹۹/۰۲/۱۸ ۱۷:۲۴

ای خدا بیامرزتت

ناشناس۱۳۹۷/۰۵/۲۱ ۱۶:۲۳

واي در نيشابور شهري كه ما هستيم و كيانا هم سن دختر من است

ff۱۳۹۶/۰۴/۲۵ ۱۳:۰۰

اعدام کم بود براش باید تیکه تیکه اش میکردند مرتیکه پست فطرت

حمید امینی۱۳۹۶/۰۳/۱۳ ۰۱:۱۱

هر کاری بکنید داغ اون پدر ومادر خوابیده نمیشه نظر من اینه که جوری مجازات بشه هم عبرتی برا بقیه باشه

ناشناس۱۳۹۵/۰۶/۲۹ ۱۳:۳۷

من میگم باید این شخص اعدام بشه تاعبرتب باشه برای دیگران

ناشناس۱۳۹۵/۰۶/۲۹ ۱۰:۱۲

این مطلب موردتاییداست من همسایه مادربزرگ کیانا هستیم امروز مراسم ختمش است

مهسا۱۳۹۵/۰۶/۲۸ ۲۲:۳۵

اخه چطور دلش اومده به نظرمن باید اعدام بشه اون بچه چه گناهی کرده اخه شما اختلاف دارید باخانواده اش حل کنید

سعيد۱۳۹۵/۰۶/۲۸ ۱۱:۱۷

خيلي پستي

حامد۱۳۹۵/۰۶/۲۸ ۱۱:۰۰

واي واقعا چه شده ايم تو رو خدا پدر ها و مادرها همه مواظب باشيم

ناشناس۱۳۹۵/۰۶/۲۸ ۱۰:۴۹

آدم وحشت میکنه از فکر پلید و نقشه های شیطانی این اراذل.
اینها آدم نیستند بلکه خود شیطان هستند.

omid۱۳۹۵/۰۶/۲۸ ۱۰:۳۷

فکر کنید که اگر توی ایران هم مثل امریکا حمل سلاح ازاد بود اون وقت چه اتفاقی میفتاد...خواهشا تایید کن.واقعا اول صبحی اعصابم خیلی خراب شد..این نامرد رو فقط باید اعدام کرد..تو رو خدا بچاپ

امید۱۳۹۵/۰۶/۲۸ ۱۰:۳۴

این اتفاقها فقط توی امریکا رخ میده...صدا و سیما اینجوری میگه

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.