رفتن به محتوای اصلی
آخرین خبرروسیه سفر به ایران را ممنوع کرد
5بازدید
۷

بوی « علف » می‌آید ...

بوی « علف » می‌آید ...
یک داستان نخ‌نمای دیگر! این بار رونمایی از محصولی نامتعارف و ناهمگون با عرف و قانون و فرهنگمان با روشی بسیار زیرکانه برای تخدیر قشر موثر جوان؛ روشی که بسیار سریع و آسان بر سلیقه اثر می‌گذارد و جهت خواسته‌ها را تغییر می‌دهد و بی‌شک عرف مصرف را تعریف می‌کند.

وقتی به گذشته نگاه می‌کنیم، به یاد می‌آوریم که پدران ما با دستگاه و نوار ویدئو درگیر بودند، نسل بعد با ماهواره، دیروز با انواع مدل مو و اشکال خالکوبی و امروز ... در بالاترین مرحله تجارت ، ترویج و تبلیغ نمادهایی با مضمون برگ گیاه شاهدانه -  ماریجوانا. اما در همه آنها یک چیز مشترک است و آن اینکه همیشه متولیان مبارزه در جبهه فرهنگی و سیاستگذاری، گویی یک گام عقب‌تر از مهاجمان و قربانیان بوده‌اند و البته رویکردها، حذفی بوده تا تحلیلی و درمانی. همیشه هنگامی به خود آمده‌ایم که محصولی وارداتی، سبک زندگی و سلیقه‌ مصرفی و فرهنگی جامعه را هدف قرار داده و بعد حتی تبدیل به یک مطالبه به‌حق شده است! حالا اگر در این لحظه قانونگذار و هزار و یک نهاد ذیربط و بی‌ربط به خود بیایند، باز هم بسیار دیر است. اینجاست که مجادله‌ای فرسایشی بین سیاستگذاران و قشر پذیرنده که معمولا هم جوان است،شکل می‌گیرد و مسلما نتیجه آن چیزی جز نارضایتی و صرف هزینه‌های بسیار گزاف نخواهد بود.

این بار محصولی نه از خارج مرزها، بلکه از قلب کوچه‌ها و خیابان‌های شهرمان دارد خود را به شکلی آشکار عرضه می‌کند. این بار نه فقط در هزارتوی شریان‌ها و روح و روان ما، که ویترینی آشکار در جامعه دارد و از روی پیراهن و کفش و کلاه قربانیان نگون‌بخت، سرک می‌کشد و قدرتنمایی می‌کند.

داستان نخ نمای دیگری در حال تکرار است

( در عرف عامیانه به محصولات گیاه شاهدانه که شامل برگ و گل آن می شود ، علف می گویند )
{$sepehr_album_25193}

tabnak

tabnak
tabnak
tabnak
tabnak
tabnak
tabnak
tabnak
tabnak
tabnak
tabnak
tabnak
tabnak
Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ایرانی۱۳۹۵/۰۷/۱۳ ۰۹:۱۵

علف که جزو قدیمی ترین مواد مخدر در ایران هستش
تازه شناختنش علما؟؟؟؟

ناشناس۱۳۹۵/۰۷/۱۳ ۰۸:۵۱

چیز مهمی نیست گنده اش نکنید

ناشناس۱۳۹۵/۰۷/۱۳ ۰۷:۵۵

تابناك بيكاري ها

بهشت همینجاست۱۳۹۵/۰۷/۱۳ ۰۰:۰۲

وقتی کسی نخواد هدایت بشه همون بهتر که نابود بشه. بخدا فرهنگ غربی چیزی جز نابودی برای جامعه ما نداره.

ناشناس۱۳۹۵/۰۷/۱۲ ۲۱:۱۰

به نظر من که نصف بیشتر از این عکس هایی که گذاشتید صاحبانشان آن ها را به عنوان یک برگ ساده می دانند و نه مواد مخدر و اطلاعی ندارند

ناشناس۱۳۹۵/۰۷/۱۲ ۱۸:۴۸

والا نه من نه هیچکس دیگه از این موضوع خبر نداریم . نهایتش اینه که 4 نفر عکس این برگه رو بزنن روی ماشیناشون ولی ظرف چند روز گذشته شما اینقدر در این مورد تبلیغ کردین که نه تنها تمام مردم با این مخدر آشنا شدن بلکه خود بنده حقیقتش هوس مصرف کردم ! شما خودتون دارین اینو بین مردم جا میندازین چرا از جامعه ایراد میگیرین ؟!

ناشناس۱۳۹۵/۰۷/۱۲ ۱۷:۱۶

باور کنید اگر یکی از این افراد بدونند که این گیاه چی هست. برگ زیبایی است و برای زیبایی از اون استفاده می کنند

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.